Ющенко й Тимошенко висловили співчуття рідним і близьким Ігоря Пелиха

8 Травня 2009
8770
8 Травня 2009
14:48

Ющенко й Тимошенко висловили співчуття рідним і близьким Ігоря Пелиха

8770
Ющенко й Тимошенко висловили співчуття рідним і близьким Ігоря Пелиха

Президент України Віктор Ющенко висловив співчуття рідним та близьким відомого тележурналіста Ігоря Пелиха у зв'язку з його трагічною смертю, повідомляє сайт Президента.

 

«З глибоким сумом сприйняв звістку про трагічну загибель Ігоря Пелиха. У розквіті сил від нас пішла людина, сповнена невичерпної енергії і творчих планів. Молодий і надзвичайно обдарований, Ігор за своє коротке, але яскраве життя встиг багато зробити для розвитку української тележурналістики. Його любили й цінували мільйони глядачів у всій Україні», - йдеться у повідомленні глави держави.

 

Президент наголошує, що передчасна смерть Ігоря - це непоправна втрата для його родини, друзів, колег і знайомих, для всього українського суспільства.

 

Телеграму співчуття родині Ігоря Пелиха також надіслала прем'єр-міністр Юлія Тимошенко, пише сайт «Кореспондент».

 

«Сьогодні країна втратила людину, яка своїм нестримним оптимізмом, бурхливою спритністю, яскравою фантазією заряджала всіх телеглядачів оптимізмом і вірою в життя. Програми Ігоря Пелиха завжди вирізнялися серед інших на українському телебаченні, вони були втіленням життєрадісності, духу пригод і здорового авантюризму», - передала зміст телеграми прес-служба Кабінету Міністрів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8770
Читайте також
26.05.2009 08:59
для «Детектор медіа»
7 508
16.05.2009 09:55
Маргарита Чимирис, «Комсомольская правда в Украине»
13 811
13.05.2009 20:39
«Телекритика»
15 385
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду