Помер Віталій Яшенков

7 Травня 2009
6326
7 Травня 2009
15:58

Помер Віталій Яшенков

6326
Помер Віталій Яшенков

7 травня 2009 року на 48-му році життя раптово помер провідний фахівець Київської державної регіональної телерадіокомпанії, керівник телецентру, до недавнього виконувач обов'язків заступника генерального директора з технічних питань, головний інженер КДРТРК Віталій Яшенков.

 

Віталій Яшенков народився 25 липня 1961 року. 26 років свого життя він віддав телебаченню: механік, інженер, старший інженер, начальник дільниці, начальник апаратно-студійного комплексу, директор телецентру, заступник генерального директора, головний інженер.

 

«Тільки завдяки таланту, інтелігентності, працьовитості він піднявся на телевізійний Олімп, залишаючись  привітним, толерантним,  приязним і професійно-товариським.

Його, як  здібного спеціаліста, знають  в усіх обласних центрах, де він власноручно забезпечував технічне оновлення телевізійних апаратних. Дякуючи йому, створена  незалежна система регіонального мовлення України, з якої вже  три  роки розцвітає нове і перспективне - громадське телебачення», - пишуть його колеги по телеканалу.

 

Колектив КДРТРК висловлює глибокі співчуття його синові, Дмитру, всім рідним і близьким. Слова глибокого співчуття родині Віталія Миколайовича висловлюють Рада генеральних директорів державних обласних ТРК, колективи НТКУ та НРКУ, колектив Держкомтелерадіо України.

 

«Детектор медіа» приєднується до слів співчуття.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6326
Читайте також
26.05.2009 08:59
для «Детектор медіа»
7 521
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
свідок
5464 дн. тому
Для тих, хто не в курсі: Віталій, земля йому пухом, як трудова конячка тягнув віз під назвою КДРТРК, а всі, кому не лінь, дружно вбивали цвяхи в кришку його труни. Найкрупніший цвях вбив Пасак, призначивши технічним директором замість Віталія людину з боку. Пан Мілютін! Ви зійшли на трон по кістках! А ви, пан Пасак, вирили могилу чудовій людині! Ось і живіть з цим, якщо, звичайно, зможете!!!
читаДтч
5466 дн. тому
Хороший был человек. Земля ему пухом. А что такого происходит в КГТРК ? Ревизия что ли началась?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду