Іранська журналістка Роксана Сабері припинила голодування

6 Травня 2009
37639
6 Травня 2009
17:05

Іранська журналістка Роксана Сабері припинила голодування

37639
Іранська журналістка Роксана Сабері припинила голодування

Журналістка Роксана Сабері, засуджена в Ірані за шпигунство на користь США, припинила двотижневе голодування. Про це повідомляє із Lenta.ru із посиланням на BBC News

 

32-літня Сабері припинила вживати їжу 21 квітня. 4 травня вона потрапила в тюремну лікарню.

 

Роксану Сабері (яка має подвійне громадянство - США й Ірану) заарештували у січні 2009 року. Приводом для арешту стало придбання спиртного. Пізніше її обвинуватили в роботі без акредитації, а потім у шпигунстві на користь США.

 

У квітні Сабері засудили до восьми років позбавлення волі. Справа дістала широкий міжнародний резонанс.

 

Незабаром після цього президент Ірану Махмуд Ахмадинеджад закликав іранський суд дотримуватися процесуального права на стадії оскарження вироку. Перегляд вироку призначений на 12 травня 2009 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
37639
Читайте також
02.07.2009 09:10
«Ежедневный журнал»
59 563
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
OBI-Consulting.eu
5457 дн. тому
Свободу Попугаям!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду