Юлія Савостіна очолила піар-службу НТКУ

5 Травня 2009
25126
5 Травня 2009
16:15

Юлія Савостіна очолила піар-службу НТКУ

25126
Юлія Савостіна очолила піар-службу НТКУ

Колишня телеведуча Юлія Савостіна стала керівником піар-служби Національної телекомпанії України. Як повідомляє сайт Першого каналу, її призначено на посаду начальника управління зв'язків з громадськістю та засобами масової інформації НТКУ.

 

Юлія Савостіна є директором піар-агенції «Фабрика думок», а в минулому працювала ведучою на телеканалах «Гравіс», ICTV та СТБ. У коментарі прес-службі НТКУ Юлія зазначила, що «в суспільстві існує хибна думка, що все, що робить Перший національний - це не сучасно, застаріло та неякісно. Проте,Національна телекомпанія України досить впевнено й активно розвивається. Компанія має професійний творчий колектив, який здатен створювати цікавий продукт на актуальні теми. Але я вважаю, що в сфері промоушену каналу ще є над чим працювати».

 

Посада начальника управління зв'язків з громадськістю та ЗМІ НТКУ довгий час залишалася вакантною. Віце-президент НТКУ Андрій Чернюк переконаний, що Юлія впорається із обов'язками керівника управління, до якої вона приступить з 12 травня 2009 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25126
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sasha
5439 дн. тому
Юля, удачи! У тебя все получится
ilona
5439 дн. тому
круто. в телекомпании кризис, платят копейки, сокращают, а они берут очередного начальника на минимум 5-6 тысяч зарплаты. эх, молодцы!!!!
ут
5440 дн. тому
Вся команда , как пришла с Докаленко, так и ушла.Остались только двое, которые числятся на Першому, а кино снимают на СИТИ Дерюгин и Данильченко. {CENSORED}
нткушник
5440 дн. тому
Дерюгин, лучше расскажи, как ты со своим другом Докаленко самыми хамскими и незаконными методами увольняли с УТ немногих оставшихся там профессионалов. Причем, не пенсионеров. Илащук, конечно, д... . Но теперь ты оказался в этой же шкуре. Поделом.
Дюгин
5440 дн. тому
А кто такой Чернюк? Частный предприниматель, которого Илащук сразу устроил вице- президентом.Оборзел Илащук, в команде ни одного профессионального журналиста Их место занимают блатованные барышни,и сомнительные мальчики. Кучма, когда видел, что ошибся, гнал таких президентов НТКУ на следующий день.Пане Ющенко ,ПОДУМАЙТЕ!
читаДтч
5440 дн. тому
ржу пацтулом... это её муж устроил ?
www
5440 дн. тому
успехов! пусть получится!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду