СТБ знімає детективний серіал

28 Квітня 2009
27432
28 Квітня 2009
14:09

СТБ знімає детективний серіал

27432
СТБ знімає детективний серіал

СТБ знімає детективний телесеріал. Про це під час прес-сніданку повідомили журналістам голова правління ЗАТ «ММЦ СТБ» Володимир Бородянський та програмний директор каналу Сергій Назаров.  

 

Серіал є переформатованим проектом «Документальний детектив»: в основі сценарію так само залишаться реальні кримінальні справи, як і в проекті «Документальний детектив», коментуватимуть їх так само реальні працівники МВС та психологи, як це відбувається в проекті нині, але значно розшириться постановочна частина -  зросте участь акторів, що беруть участь в реконструкції, з'явиться акторський текст.

 

Назву проекту ще не визначено. Керують зйомками серіалу Віталій Лілін та Галина Пілютикова, які працювали і над «Документальним детективом». Відзнято 15 серій, на початок сезону їх має бути понад 60.

 

За словами Володимира Бородянського, проект заплановано до показу в новому сезоні по буднях у вечірньому праймі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27432
Читайте також
12.05.2009 07:37
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
16 559
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду