У п’ятому сезоні «Битви екстрасенсів» на СТБ друїди змагатимуться з хіромантами

28 Квітня 2009
20746
28 Квітня 2009
13:37

У п’ятому сезоні «Битви екстрасенсів» на СТБ друїди змагатимуться з хіромантами

20746
У п’ятому сезоні «Битви екстрасенсів» на СТБ друїди змагатимуться з хіромантами

У п'ятому сезоні «Битви екстрасенсів» в ефірі зустрінуться представники різних шкіл магічного мистецтва. Про це під час прес-сніданку повідомили журналістам голова правління ЗАТ «ММЦ СТБ» Володимир Бородянський та програмний директор каналу Сергій Назаров.  

 

«Це буде змагання різних шкіл магічного мистецтва - друїди будуть битися з демонологами та хіромантами. Представники різних шкіл змагатимуться, чия школа є найсильнішою», - пояснив задум телеканалу пан Назаров.

 

Показ п'ятого сезону проекту розпочнеться у вересні.

 

Зараз в ефірі іде четвертий сезон програми «Битва екстрасенсів. Діти-ясновидці». Проект стоїть в програмній сітці у неділю о 19.00.

 

«Битва екстрасенсів. Діти-ясновидці» мала рейтинг 4,46%, частку 13,98% за 18+ та рейтинг 4,15%, частку 16,38% за 14-49. Ці показники майже вдвічі перевищують середню частку каналу, до того ж проект є найуспішнішим за всі сезони. Перша  «Битва екстрасенсів» мала частку 6,71% за 18+ та 6,91% за 14-49, «Битва екстрасенсів. Країна надможливостей» - частка 10,36% за 18+ та частку 11,25%, а «Битва екстрасенсів. За межею можливого» частка 11,17% за 18+ та  частка 12,15% за 14-49.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20746
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду