Нацрада прийняла гостей із Середньої Азії

28 Квітня 2009
17488
28 Квітня 2009
12:40

Нацрада прийняла гостей із Середньої Азії

17488
Нацрада прийняла гостей із Середньої Азії

27 квітня на прохання Незалежної асоціації телерадіомовників та Індустріального телевізійного комітету Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення прийняла делегацію представників медіа та державних органів Казахстану та Киргизстану, повідомляє прес-служба Нацради.

 

У зустрічі взяли участь відповідальний секретар Національної ради Владислав Лясовський, член Національної ради Віктор Понеділко, начальник відділу перспективних досліджень та контролю за технічною якістю мовлення Володимир Блінков, керівники структурних підрозділів Національної ради, виконавчий директор ІТК Катерина Котенко, голова правління Східноєвропейського інституту проблем медіа Ольга Большакова. 

 

Серед гостей з Казахстану й Киргизстану були Олександр Ягодинцев, директор «Аксаймережасервіс», член Міжвідомчої групи з розвитку цифрового телебачення; Шнар Мадієва, представник Національного холдингу «Арна Медіа» ; Аянжан Булдибаєв, представник Агентства інформатизації і зв'язку; Жанерке Жанабілова, юрист Національної асоціації телерадіомовників Казахстану; Омарбек Байуаков, директор ТК ТВК-6, віце-президент НАТ з ефірного мовлення; Едильбай Беркинбаєв, директор ТК «Сайрам Акшамы», ЮКО ; Валерій Ерискін, технічний директор, ТРК 31 канал, Алмати; Айжамал Дуйшебаєва, менеджер програми «Підтримка ЗМІ», Фонд Сорос-Казахстан; Нуржан Бейсембаєв, керівник юридичних проектів, Інтерньюз Нетуорк - Казахстан/Центральна Азія; Гульміра Кужукєєва, Інтерньюз Нетуорк - Казахстан/Центральна Азія; Олег Жеребко, виконавчий директор Киргизької асоціації телекомунікаційних операторів; Усан Янузаков, голова організації RPO RMTR; Ольга Сєрова, юрист Національної організації комунікацій; Рустам Іманакунов, експерт Міністерства транспорту і комунікацій Киргизстану; Роман Миловатський, голова Асоціації радіо і телебачення Киргизстану; Марина Сиващова, програмний директор медіа підтримки Фонду Сороса в Киргизстані.

 

Під час зустрічі обговорювалися питання впровадження цифрового телемовлення в Україні. Владислав Лясовський і Віктор Понеділко ознайомили гостей із практичною роботою, яка здійснюється в Україні з впровадження цифрових технологій. Володимир Блінков презентував зарубіжним колегам програму впровадження цифрового мовлення, розроблену Національною радою. Гостей  також було ознайомлено з Державною програмою впровадження  цифрового телебачення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17488
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду