Віктор Ноздрюхін-Заболотний змінив Олександра Ткаченка в Одеській кіностудії

25 Квітня 2009
31140
25 Квітня 2009
10:21

Віктор Ноздрюхін-Заболотний змінив Олександра Ткаченка в Одеській кіностудії

31140
Віктор Ноздрюхін-Заболотний змінив Олександра Ткаченка  в Одеській кіностудії

Новим виконувачем обов'язків голови правління Одеської кіностудії став режисер Віктор Ноздрюхін-Заболотний, повідомляє УНІАН.

 

Відповідне рішення було прийняте на зборах акціонерів. Раніше головою правління був Олександр Ткаченко, який суміщав цю посаду із посадою генерального директора групи компаній «1+1». За інформацією ІА «Новий регіон», пан Ткаченко написав заяву про звільнення за власним бажанням.

 

Ноздрюхіну-Заболотному, який досі виконував обов`язки начальника одного зі структурних підрозділів кіностудії, доручено виконувати обов`язки голови правління ЗАТ «Одеська кіностудія». Йому також належить скласти план реорганізації підприємства та розробити заходи для підвищення ефективності діяльності ЗАТ.

 

Олександр Ткаченко був обраний членом наглядової ради ЗАТ «Одеська кіностудія». Головою наглядової ради призначений представник Фонду державного майна України Юрій Нікітін.

 

Віктор Ноздрюхін-Заболотний народився 1958 року в Одесі. Закінчив 1991 року ВДІК - оператор, сценарист, режисер. З 1991 року - оператор-постановник Одеської кіностудії. Член Гільдії кінорежисерів Росії. У січні 2009 року завершив зйомки 8-серійної комедійної мелодрами під робочою назвою «Одружити Казанову».

 

50% акцій ЗАТ «Одеська кіностудія» належить державі, інші 50% - компанії Олександра Ткаченка ТОВ «Нова кіностудія».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31140
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду