Помер Богдан Коровченко

21 Квітня 2009
11047
21 Квітня 2009
16:24

Помер Богдан Коровченко

11047
Помер Богдан Коровченко

Вранці 20 квітня не стало режисера студії документальних фільмів «07 продакшн» (група «Інтер») Богдана Коровченка.

 

Богданові Коровченку було 40 років. Із них 20 він пропрацював на телебаченні: з 1988 році - на асистентом режисера у Держтелерадіо України, у 1990-91 роках - на кіностудії імені Довженка, у 1993-94 роках - на студії «Укртелефільм». У 1994-1995 роках був головним режисером телевізійного інформаційного агентства «Вікна», у 1995-97 роках - головний режисер програми «Параграф» (Міжнародний медіа центр). У 1998-2000 роках - ТРК «Студія плюс», у 2001-2004 роках - «СТС-Студія». Працював над програмами «Актуальна камера», «Вечірній вісник», УТН, «Вікна», «Параграф», «Щотижня», автор низки документальних фільмів. Останні роки Богдан працював на студії «07 продакшн». Зняв понад 10 фільмів для «Інтера» і понад 20 - для К1.

 

Як повідомили «Детектор медіа» колеги Богдана Коровченка, похорон відбудеться у середу. Місце і час поки що не уточнюється.

 

«За допомогою кінематографу він прагнув змінити щось на краще в цьому світі»,  - каже колега Богдана Ілларіон Павлюк.

 

«Детектор медіа» висловлює співчуття рідним і близьким Богдана. Вічна пам'ять...

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11047
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Анатолій
5460 дн. тому
Шок! Я тільки зараз дізнався про смерть Богдана! Як згадував Сергій Шевченко, Богдан мені теж давав перші уроки тележурналістики. Було це в 95-му, в програмі Канішевського "Вікна". Потім доля нас звела знову. Кілька років пліч-о-пліч працювали на "Студії Плюс". Скільки разом випито чашок кави, викурено цигарок за розмовами... Важко повірити, що його немає... Богдане, спи спокійно! Пам"ятаємо... Вічна тобі пам"ять.
ут
5477 дн. тому
Висловлюю глибоке співчутя його рідному батьку, письменнику Володимиру Сидоренко.
Луканов
5477 дн. тому
Господи! А що сталося? Ми з Богданом тижні півтора тому балакали, обговорювали його можливу часть у проекті. Богданчик ніби здоровий був, азав, що може взяти участь у проекті, який потребував значних фізичних зусиль. Яка прикрість. Земля йому пухом.
Сергей Шевченко, начальник Управления коммуникаций Укрсоцбанка
5477 дн. тому
Ты был режиссером моего первого телесюжета... Ты учил меня с верными акцентами читать закадровый текст еще на "Параграфе", который вел Сережа Куцый... ЭХ, Бодя, Бодя, зачем ты так рано ушел... Мир стал еще на целую профессиональную вселенную меньше...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду