Фільм «Стар медіа» «Позаземний» покажуть в Ірландії

21 Квітня 2009
28660
21 Квітня 2009
12:08

Фільм «Стар медіа» «Позаземний» покажуть в Ірландії

28660
Фільм «Стар медіа» «Позаземний» покажуть в Ірландії

«Стар медіа» продала свої серіали й телефільми на телеканали Швеції, Ірландії й Болгарії. Про це повідомляє генеральний директор «Стар медіа Distribution» Наталія Чуркіна.

 

За її словами, шведський Canal 7 придбав теленовелу «Сестри по крові» (минулого року телеканал уже купував у «Стар медіа» три короткі серіали). Також компанія уклала першу угоду з ірландським каналом TG4, якому було передано права на показ телевізійного фільму «Позаземний». Окрім цього пакет коротких серіалів придбав державний канал Болгарії BNT.

 

«Традиційно цікавість до продукту з бібліотеки прав "Стар медіа" виявив Ізраїль – два канали придбають великі пакети як фільмів, так і коротких серіалів», – зазначила Наталія Чуркіна.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28660
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду