Нацрада зареєструвала «Ледокол» як суб’єкт інформаційної діяльності

14 Квітня 2009
21793
14 Квітня 2009
13:53

Нацрада зареєструвала «Ледокол» як суб’єкт інформаційної діяльності

21793
Нацрада зареєструвала «Ледокол» як суб’єкт інформаційної діяльності

Продакшн-компанію Максима Бахматова «Ледокол» зареєстровано як суб'єкта інформаційної діяльності. Таке рішення сьогодні на засіданні прийняла Національна рада з питань телебачення та радіомовлення.

 

 «Це була планова реєстрація, пов'язана з розвитком продакшна. Тепер ми перейшли в іншу категорію. Як нам пояснили в Нацраді, жодних преференцій ця реєстрація не дає. Але з точки зору розвитку це фіксація певного результату, підтвердження того, що ми існуємо й робимо серйозні продукти», – зазначив Максим Бахматов.

 

За словами пана Бахматова, наразі його компанія намагається продати п'ять пілотів нових програм, проте «вони активно розглядаються, але не купуються». За його словами, в новому сезоні компанія зніматиме два шоу: інформаційно-аналітичне «Погляд:)» та розважальне «П'ятниця вечір». Також «Ледокол» із власної ініціативи зніматиме два серіали, однак деталі поки що не розголошуються.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21793
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
я
5483 дн. тому
клас)хотіла б побачити його шоу)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду