Тарас Говдя покинув інформагентство «ІнтерМедіа консалтинг»

1 Квітня 2009
19956
1 Квітня 2009
16:03

Тарас Говдя покинув інформагентство «ІнтерМедіа консалтинг»

19956
Тарас Говдя покинув інформагентство «ІнтерМедіа консалтинг»

Головний редактор ІА «ІнтерМедіа консалтинг» Тарас Говдя покинув агентство, де працював із 2007 року. Цю інформацію підтвердив сам пан Говдя.

 

За неофіційною інформацією агентство також залишили або готуються залишити ще декілька осіб. Однак генеральний директор ІМК Уляна Лозан спростовує цю інформацію, зазначивши, що крім Тараса Говді ще двоє людей - Сергій Поляков та Денис Парійський - написали заяви про звільнення за власним бажанням, але ще працюють у компанії.

 

Як пояснила Уляна Лозан, причиною звільнення головного редактора є неспроможність агенції забезпечити йому зарплатню, яку він хотів би отримувати. «На сьогодні йому потрібна була зарплатня вища за 30 тисяч гривень щомісяця. На жаль, цього ми не можемо йому забезпечити, хоча хотіли б мати таку змогу, адже Тарас - хороший фахівець. Йому було запропоновано дещо більше за 50% цієї суми. Сьогодні міністри отримують менше за 30 тисяч», - розповіла пані Лозан.

 

За її словами, на початку року співробітникам агентства скоротили зарплатню. «Ми зменшили ціни на свої послуги, на проведення прес-конференцій і, відповідно, ще у січні були змушені вжити деяких антикризових заходів для оптимізації наших витрат. Ми чесно говорили про це із співробітниками», - каже Уляна Лозан. Вона також наголосила, що у середині квітня ІМК розпочинає два нові проекти та візьме на роботу двох нових журналістів, «але не на захмарні зарплати».

 

Тарас Говдя у розмові з ТК наголосив, що звільнився після того, як генеральний директор не змогла гарантувати йому вчасну виплату зарплатні. «Ніхто ніяких сум мені не пропонував, - каже пан Говдя. - Коли я звільнявся, поставив пані Лозан одне запитання: "Шановна Уляно, чи зможете ви забезпечити мене зарплатнею? Якою? І якщо так, я хотів би отримувати зарплатню щомісяця по 10-те число згідно з нашою домовленістю". Після того, як вона розмірковувала день чи два, ми зустрілись, і вона сказала, що ніяких гарантій дати не може, тож я звільнився».  На запитання про майбутнє місце роботи він відповів: «Є декілька думок і проектів, але конкретно нічого сказати не можу».

 

ІА «ІнтерМедіа Консалтинг» було створене у 2007 році колишнім керівником прес-служби Міністерства охорони здоров'я Уляною Лозан. На роботу в агентство перейшла низка колишніх працівників телеканалу «Інтер», звільнених із приходом нового менеджменту, зокрема Тарас Говдя і Максим Равреба. ІМК має власний прес-центр.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19956
Коментарі
9
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
viewer
5496 дн. тому
Мне кажется, слухи "о том, что накрылось медным тазом очередное СМИ" несколько преувеличены.Ну , ушли несколько человек с завышенной интеровской самооценкой... Ну, появилось у них на горизонте новое (старое) предложение, которое еще неизвестно чем для них обернется... Ну, не захотели пережить трудные времена с теми, кто считал их коллегами... Дело житейское. Никто бы и не осудил. Но вот "пляски на костях" устраивать явно не стоило. Весна покажет, как говорится...
Равреба
5496 дн. тому
Извини Отар, но этот аноним упорен и упрям.
Otar Dovzhenko
5496 дн. тому
Народ, пропоную всім уважно почитати правила - http://telekritika.ua/moderation-rules/ . Модерація НЕ ОБГОВОРЮЄТЬСЯ в коментарях.
Равреба
5496 дн. тому
Вам неуважаемый поклонник докладываю: сообщение удалялось, в том числе мной, потому что содержит неправдивую информацию. В сообщении указаны фамилии людей, кто и правда на сегодняшний день написали заявление но там также указаны (как написавшие заявление) те, кто не написал заявление. Вот и вся причина. И не стоит из-за этого закатывать истерику. Оно того не стоит. Кстати подписываться тоже не мешало бы. А то как-то гнусно работаете.
анти-Равреба
5496 дн. тому
Из-за чего возникла вся эта суета, из-за сообщухи на форуме, из-за этого? Колишні «інтервіці», які свого часу організували інформаційну агенцію «ІнтерМедіа консалтинг», написали заяви про звільнення з цієї агенції. Це: Тарас Говдя – головний редактор Андрій Колодуб - координатор Сергій Комісаров – кореспондент Леонід Мосейчук - оператор Максим Равреба – заступник головного редактора Сергій Поляков – технічний директор Денис Парійський – заступник головного редактора Олег Чернявський - режисер Проект інформаційної агенції «ІнтерМедіа консалтинг» стартував у червні 2007 року. Свого часу в агенції працювало ще декілька екс-інтерівців. Це: Юлія Березовська – корреспондент Оксана Бурлака – корреспондент Сергій Дойко - кореспондент Олександр Ісупов – режиссер Віктор Кабак – редактор Сергій Салма – режиссер Олександр Сафронов - оператор Ольга Цесарська – редактор {CENSORED}Мечтал Говдю подсидеть и подсидел, борец за свободу, любящий единственного человека на планете : самого себя - Максима Равребу - фi!
Хах
5496 дн. тому
О чем разговор, ребятки, о том, что накрылось медным тазом очередное СМИ? Дык, в данной ситуации ничего собственно не накрылось. Просто фирма, нанявшая в свое время профессионалов, не может им больше платить : вот и все. Профи работу найдут – не беда. Фирмы не станет, ну и что? Крик на Телекритике начала ента Ульяна Лозан – вот ей действительно деваться некуда. Кто она вообще такое, хорошо знают в узеньких кружочках : там, где процветают {CENSORED}. Персона эта когда-то активно {CENSORED}старшего партнера в этой вот конторе, которую он и перестал финансировать, и которая именно из-за этого и закрывается сейчас. {CENSORED}
viewer
5497 дн. тому
Да, красиво, по-мужски, Тарас ... Сколько людей уходят, но нельзя же поливать грязью все, что вчера было твоим близким окружением. Это как во время развода! В этот момент проверяется масштаб человека, его представления о порядочности.
Коллега
5497 дн. тому
Огромная зарплата была у Тараса, если это правда. Пусть даже ее уменьшили на половину, пусть будут задежки, но можно было бы оставаться, альтернативы то нет. Что-то тут не так, как говорят Лозан и Говдя.
lozan
5497 дн. тому
коментувати зарплату працівника - фі!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду