Телеканал Maxxi-TV запускає рекламну кампанію

1 Квітня 2009
12364
1 Квітня 2009
12:00

Телеканал Maxxi-TV запускає рекламну кампанію

12364
Телеканал Maxxi-TV запускає рекламну кампанію

Жіночий супутниковий телеканал Maxxi-TV з 1 квітня запускає рекламну кампанію. Як зазначається у повідомленні каналу, у кампанії будуть задіяні інтернет, преса, зовнішні носії та радіо. Перший етап промоактивності припаде на квітень та травень.

 

«Кризис - отличное время для укрепления позиций и проведения кампании на фоне снижения цен и общего рекламного шума», - зазначає керуючий партнер медіа групи Maxximum, до якої входить телеканал, Вікторія Семененко.

 

Окрім прямої реклами, навесні цього року канал запланував реалізувати кілька спонсорських пакетів. Зокрема, 23 травня він виступить інформаційним спонсором премії «Жінка ІІІ тисячоліття», а наприкінці травня підтримає благодійну акцію «Пробіг під каштанами».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12364
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду