ICTV переводить ранковий випуск «Фактів» у формат дайджесту

31 Березня 2009
15525
31 Березня 2009
16:49

ICTV переводить ранковий випуск «Фактів» у формат дайджесту

15525
ICTV переводить ранковий випуск «Фактів» у формат дайджесту

З 6 квітня перший ранковий випуск інформаційної програми «Факти» о 7:45 на ICTV переходить у формат дайджесту без ведучого. Про це ТК повідомила головний редактор інформаційної служби ICTV Олена Фроляк.

 

Рішення змінити формат вона пояснила необхідністю економії коштів. «У нас відбувається оптимізація творчого і технологічного процесів. Тому вирішили випуск о 7:45 робити поки що у форматі дайджесту без ведучого. Це той єдиний випуск, який ми можемо модернізувати без шкоди для аудиторії, всю останню інформацію глядач отримає, але без ведучого в кадрі. Криза змушує до тимчасових жертв. Тим паче навесні і влітку знижується глядацька цікавість. Я думаю, з вересня, якщо все буде гаразд, ми повернемо все назад», - пояснила пані Фроляк.

 

Ранковий випуск о 8:45 і денний о 12:45, за її словами, залишаються з ведучими (Олексієм Гнилушею, Петром Дем'янчуком) і в прямому ефірі. На повну силу працюватимуть надалі й вечірні «Факти» і підсумки дня. Тривалість усіх випусків не зміниться. Проте, за інформацією джерел ТК, змін може зазнати другий ранковий випуск о 8:45 (він може виходити в записі).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15525
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Да так
5476 дн. тому
Это называется: "Когда девочки больны, ложится бандерша" :)
Влад
5476 дн. тому
"Тим паче навесні і влітку знижується глядацька цікавість." Та й, слухацька, якось теж, не зовсім. Може й звук вимкнути? Одним словом, страждатиме глядач. Є, до речі, така традиція - коли ситуація стає заважка, керівник зніма білі шати, вдягає спецодяг і стає до верстата...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду