Анжеліка Магітова з 1 квітня не вестиме новини на «Сіті»

30 Березня 2009
21378
30 Березня 2009
16:24

Анжеліка Магітова з 1 квітня не вестиме новини на «Сіті»

21378
Анжеліка Магітова з 1 квітня не вестиме новини на «Сіті»

Анжеліка Магітова з 1 квітня не вестиме новини на «Сіті». Про це ТК повідомила шеф-редактор новин каналу Людмила Король.

 

Причини звільнення Магітової пані Король не коментує, однак зауважує, що з 6 квітня на каналі з'явиться нова ведуча. Її ім'я поки не розголошується з етичних міркувань.

 

Також, за словами Людмили Король, змін зазнає і система роботи ведучих в ефірі.

 

«Зараз на каналі шість випусків новин - три ранкові (8-хвилинні) та три вечірні - о 18. 30, 21.30 та 23:30. Ведучі Лариса Лісова та Ігор Пупков, які нині працюють на каналі, вестимуть вечірні випуски, а на ранкових - з'явиться нове обличчя», - повідомила вона.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21378
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
KAZBEK-KOSMOS
5501 дн. тому
Первый пошел! Гениальная стратегия шеф-редактора - останутся сильнейшие! В итоге нормальных людей на канале скоро не будет. Что в целом не плохо. Странно только что новый директор не видит того что происходит...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду