Радіо «Тиса-FM» ознайомить слухачів з якісними зразками музики маргіналів

25 Березня 2009
21988
25 Березня 2009
12:34

Радіо «Тиса-FM» ознайомить слухачів з якісними зразками музики маргіналів

21988
Радіо «Тиса-FM» ознайомить слухачів з якісними зразками музики маргіналів

Закарпатське радіо «Тиса-FM» розпочинає проект під назвою «Пісні гнаних та голодних». Радіо поставило собі за мету ознайомити слухачів із якісними культурними надбаннями маргінальних груп, повідомляє «proUA» з посиланням на Mukachevo.net.

 

«Раз на місяць у вечірньому ефірі з 23.00 до 1.00 ми будемо знайомити слухачів з музичною творчістю найрізноманітніших суспільних маргінальних груп - калабрійської мафії, англійських піратів, російських каторжан, радикальних політичних екстреміських рухів, карпатських опришків і т.д.», - розповів представника ініціаторів проекту - товариства «Ликицарські гукани», Володимир Гуцул.

 

Започаткування програми Гуцул пояснює настроями, які існують на сьогодні у суспільстві. «У громадському транспорті, закладах громадського харчування часто можна почути «сурогати» кримінальної творчості. Відгукуючись на цей суспільний запит ми вирішили ознайомити слухачів із кращими і якіснішими культурними надбаннями людей, котрі у різні часи у різних місцях жили за власним моральним стандартом», - зазначив Гуцул.

 

На ілюстрації - мандрівний піратський ансамбль з мільтфільму «Острів скарбів» («Київнаукфільм», 1988 р.)

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21988
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Nightdweller
5508 дн. тому
+1 )) Особливо сподобалась характеристика маргінальних груп як "людей, котрі у різні часи у різних місцях жили за власним моральним стандартом" =)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду