Супутниковий канал Оk запустив проекти «Резиденти», «Територія успіху» та «Європейський простір»

17 Березня 2009
23384
17 Березня 2009
16:06

Супутниковий канал Оk запустив проекти «Резиденти», «Територія успіху» та «Європейський простір»

23384
Супутниковий канал Оk запустив проекти «Резиденти», «Територія успіху» та «Європейський простір»

14-15 березня на супутниковому каналі Оk (компанія «OSK-Одеса») відбувся прем'єрний показ двох нових проектів: «Резиденти» і «Територія успіху». За словами генерального продюсера каналу Світлани Коляди, ці 20-хвилинні програми вже мають своє постійне місце в сітці мовлення каналу. «Резиденти» йтимуть щосуботи о 19.10, а «Територія успіху» - щонеділі о 20.00.

 

«В программе "Резиденты" мы исследуем туристический рынок, проводим сравнительную характеристику, как относятся к этой индустрии у нас и за рубежом, анализируем этот рынок. "Территория успеха" - проект об успешных людях, как в Украине, так и в Одесском регионе. Это территория успеха отдельно взятого музыканта, ученого, бизнесмена. Это публицистические очерки, с аналитическим уклоном. Поскольку мы пытаемся разобраться в секретах успеха», - зазначила Світлана Коляда.

 

Крім того, минулого тижня на Оk відбулася прем'єра щотижневої десятихвилинної програми «Європейський простір», у якій розповідається про європейський досвід, що може стати в нагоді українцям; про те, як поводяться європейці під час кризи, про їхні рішення, їхню економічну політику. Виходитиме проект у неділю о 20.40.

 

Також на каналі до 1 квітня планують оновити новини. Наразі вже зроблено нову графіку, на стадії завершення реконструкція студії. На квітень заплановано й нове ток-шоу, яке, можливо, виходитиме в прямому ефірі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23384
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду