В'ячеслав Піховшек перепрошує Ганну Герман

6 Березня 2009
14512
6 Березня 2009
16:36

В'ячеслав Піховшек перепрошує Ганну Герман

14512
В'ячеслав Піховшек перепрошує Ганну Герман
Журналіст і телеведучий В’ячеслав Піховшек публічно перепрошує народного депутата України Ганну Герман за оцінки її діяльності, висловлені ним у фільмі Олексія Мустафіна «2004». Про це йдеться у листі пана Піховшека, що надійшов на адресу «ТК».
 
 «Високо оцінюючи фільм Олексія Мустафіна, як одну із перших спроб ґрунтовно вже із після певного часу проаналізувати події 2004 року, хотів би вибачитися за свої некоректні оцінки професійності дій Ганни Миколаївни Герман у президентській виборчій кампанії 2004 року. Я не мав жодного наміру поставити під сумнів її професійні, ділові та людські якості», - пише В’ячеслав Піховшек. 
 
За інформацією «ТК», йдеться про коментарі, наведені у першій серії проекту (відео), що стосувались висунення Віктора Януковича кандидатом у Президенти та оприлюднення інформації про обставини його минулого.
 
Нагадаємо, Ганна Герман була прес-секретарем Віктора Януковича під час виборчої кампанії 2004 року.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14512
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дурисвіт
5497 дн. тому
Ти чого мене Григянкою обізвав? І до чого тут це взагалі? Стаття ж про те, що чоловік сказав колись те, що думав, а потім схаменувся і вибачився мов той жельтельмен.
Словоблуд
5497 дн. тому
А что за фамилия? Польская? Украинская? А по русски - Вагинов что ли? Да и из Герман украинка как из Григян Грицько Тимошенко-Дурисвіт.
Ганни Миколаївна
5498 дн. тому
Пращаю! На тобі 10гр на пляшку водкі!))
Стецькив
5499 дн. тому
Когда-то выйдут из употребления "проститутки". Но понятие останется, поскольку "пиховшики" размножаться, удобренные предательством и поливаемые баблом VIP-подонков, типа Яныка.
Брандмауэр - Ганци
5500 дн. тому
Ах Ганця, ну что же здесь непонятного. Видимо краснобай как раз оговаривает с Виктором Федорычем размер гонорара, а тут этот странный фильм с записанными невесть когда словами (может даже в тягчайшем понедельничном депресняке). Неудобно перед роботодателем чессслово. Пришлос извиняццо.
ганця
5500 дн. тому
і до чого це вибачення???????????
преображнський
5500 дн. тому
Це він їй перед 8 березня такий подарунок зробив.
Г.Б.
5500 дн. тому
Слава! Уж лучше бы ты сразу своим собственным дер--ом себя забросал, чем проделывать столь сложный кульбит через даму прекрасную с красивой фамилией мужа, и с гебешным пседонимом "Тереза".
XXL
5501 дн. тому
Это хорошо, что люди способны извиниться, если были неправы. А Герман - действительно профессиональна да и хороший человек.
Темник
5501 дн. тому
Знову Піховшек облажався... Скількох журналістів Піховшек обливав, звик, що всі мовчать. Лише Герман обурилась і правильно зробила. "Плаває Піховшек сам у приватному басейні, а щастя так і нема..." (с) Верка Сердючка.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду