Ведучий CNN відмовився від посади міністра охорони здоров’я США

6 Березня 2009
16789
6 Березня 2009
11:09

Ведучий CNN відмовився від посади міністра охорони здоров’я США

16789
Ведучий CNN відмовився від посади міністра охорони здоров’я США
Санджай Гупта, ведучий каналу CNN і нейрохірург, учора, 5 березня, відкликав свою кандидатуру на посаду міністра охорони здоров’я США.
 
Як повідомляє «Корреспондент» із посиланням на Fox News, пан Гупта не планує відмовлятися від лікарської практики, так само як і від роботи ведучого на CNN. Свою відмову від посади він мотивує тим, що хоче більше часу бути зі своєю родиною, тимчасом як посада головного лікаря країни потребує забагато часу й сил.
 
Серед можливих причин відмови від посади називають також нещодавні реформи Барака Обами. Так, президент США звузив обов’язки міністра, запровадивши окрему посаду з реформування охорони здоров’я. Крім того, офіційна зарплатня міністра (153 тисячі доларів на рік) значно менша за нинішні прибутки пана Гупти.
 
Журналістська діяльність Санджая Гупти не обмежується каналом CNN, де він веде програму House Call. Він також пише авторську колонку в журнал Time і співпрацює з CBS News.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16789
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
:)
5501 дн. тому
Причому запросто спілкується з народом у штаб-квартирі компанії. Мені пощастило поговорити якось.
5501 дн. тому
оце професіонал+едукатор+шоумен, бо ще й операції в прямому ефірі робить, в тому числі в умовах польового шпиталю...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду