Богдан Кутєпов іде з ТВі

3 Березня 2009
22244
3 Березня 2009
18:04

Богдан Кутєпов іде з ТВі

22244
<strong>Богдан Кутєпов іде з ТВі</strong>
Ведучий проекту «Знак оклику» на телеканалі ТВі Богдан Кутєпов залишає канал.
 
Як повідомив Богдан у своєму блозі на «ТК», після посту «Странности Княжицкого» в блозі Миколи Кузякіна на «ТК» на ТВі здійнялася «справжня істерика». За інформацією «ТК», на каналі було проведене службове розслідування з приводу публікації, в якій ідеться про ремонтні роботи в офісі ТВі. «Максимально урізати ресурси для колективу і телевиробництва; натомість ні в чому не відмовляти собі в особистих потребах – ось реальна політика українських топ-менеджерів. Бог їм суддя. У кожного своя дорога. І мені з цими хлопцями – не по дорозі точно. Дістало все це. До побачення, телебачення!», – написав у своєму блозі Богдан Кутєпов.
 
Генеральний директор ТВі Микола Княжицький зазначив, що розставання з ведучим відбулося «за обопільною згодою», однак відмовився коментувати причини. Наразі невідомо, хто вестиме проект «Знак оклику». «Ми ведемо переговори з різними ведучими. Група залишається, програма буде виходити. Можливо, найближчу суботу чи дві вона не вийде, поки ми ведемо переговори. Але журналісти готуватимуть майбутні сюжети, а потім програма поновить вихід», – розповів пан Княжицький.
 
Програма журналістських розслідування «Знак оклику» стартувала на ТВі 18 жовтня і виходить щосуботи о 21:00. До приходу на ТВі Богдан Кутєпов працював на телеканалі СТБ ведучим і журналістом проекту журналістських розслідувань «За Вікнами», звідки був звільнений через конфлікт з топ-менеджментом (офіційне формулювання – за прогул).
 
«Детектор медіа» поки що не вдалося зв’язатися із Богданом Кутєповим і отримати від нього детальніші коментарі.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22244
Читайте також
Коментарі
19
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
skorpion
5522 дн. тому
Еще вчера все было иначе. Cегодня в пятницу. http://kutiepov.livejournal.com/profile "Цей журнал було видалено. Якщо ви є kutiepov, то ви маєте 30 днів зо дня видалення, щоб відновити журнал. Після 30 днів ми видалимо з наших серверів весь зміст журналу." И блог его на ТК пропал. А жаль. Я не фанатка Кутепова и даже лично не знакома, но ведь для того, чтобы читать блоги людей не обязательно быть его другом или врагом. Иногда там появлялись очень полезные и интересные вещи.
5523 дн. тому
шо,правда, то правда Трухманов на все руки спец,{CENSORED}
ff
5523 дн. тому
отар, возьмите кутепова на работу в телекритику техническим директором - с фотоаппаратом он уже обращаться умеет, в линолиуме разбирается.
lashch
5524 дн. тому
Просто диву даюся, коли читаю негативні комменти щодо звільнення Кутєпова!!! Ну тупості і підступності "колег" телевізійників немає меж, але ж шановні воно все обов'язково повернеться і всі свині будуть покарані!!! -))) Вірю! Знаю! Переконаний у цьому!
мисс Пигги
5524 дн. тому
Коллеги! давайте на паях - я. телекритика и кутепов, сделаем телепродакшн "Свиньи в космосе". все у нас получицца! Хрю?
otar
5524 дн. тому
Ревізорчик, назвіться, а тоді поговоримо.
ревизору
5524 дн. тому
уверена, что отар может сказать за себя сам. он в моей защите не нуждается. но меня просто возмущают такие люди, как вы, которые делают выводы на основе своих домыслов. с чего вы взяли, что они приятели!!!?????
Ревизор
5524 дн. тому
Отарчик, все твои шашни с Кутеповым на Телекритике - обыкновенная джинса. Пиарить своих приятелей можно, но не так оголтело. И если они вправду чего-то стоят, о них бы стали писать не только в подотчетном тебе сайте. А то, что Телекритика это мальчика всюду беззастенчиво тычет, даже во влащенковские "Обличчя року" - ему не поможет. Кстати, кумовство - еще хуже джинсы. Это коррупция
5524 дн. тому
Тоже не вижу смысла уделять внимание мало известному (по творчеству, не считая скандалов-увольнений) журналисту. Кто это? и что это за канал, который только пытается стартануть? Фу... фигня это все. Телекритика, пиши что-нить телевизионное а не чернопиарное
otar
5524 дн. тому
"ну й Що?", топ-новини - це новини, найцікавіші нашим глядачам. Ця новина, судячи з кількості переглядів, їм дуже цікава.
ну й Що?
5524 дн. тому
Ну звільнили йогов чергове? хіба це топ-новина? Навіщо ТК виносить це в гіперновину????Думаю, у медіа є значно більші проблеми ніж банальне звільнення Кутєпова з нерейтингового каналу Якщо він суперпрофи- не пропаде. до того ж. Нехай хлопець чесно працює, а займається фотографуванням офісу:-)
otar
5525 дн. тому
Удівльонний, почнімо з того, а хто такий ви? :) Може, лічіко відкриєте, тоді й порівняємо вас із Кутєповим.
5525 дн. тому
WHO IS NEXT ? Господа, делайте ставки на новые увольнения и сроки закрытия канала ! Моя ставка: - Кипиани поругается с Киселёвым или представителями инвестора где-то в сентябре-октябре и будет большой слив чернухи через "независимые" СМИ, а Сашко Трухманив притащит на канал Робертину с Секретариата ..... а там может где и Пинховших выплывет со скамейки запасных......
osman pashayev
5525 дн. тому
Богдан Кутєпов - чесний журналіст. Не можна бути супероб'єктивним в матеріалах і не помічати {CENSORED} навколо. Сподіваюся, що Богдан не зміниться, а просто згодом стане стриманішим.
Удивленный, Белый и Пушистый
5525 дн. тому
Епсель-мопсель! А кто такой этот Богдан Кутепов, и зачем мне знать, куда он приходит и откуда уходит? Это что, знаковый для страны персонаж? Еще и цитата из его блога. Классик при жизни. Украинский.
Калмык
5525 дн. тому
Кутепова - в Телекритику! Там достойная его компания и место упокоения всех подобных! Урра!
Аня Бэ
5525 дн. тому
Кутепов уже зажрался. Звёзданутый перец. Скатертью дорога
ося льотчик
5525 дн. тому
Думаю серед головних ініціаторів гвалту був продюсер Сашко Трухлявий. Кіпіані його друг. Ці два нероби звикли гастролювати каналами. Один грає порядного стукача, інший вдає поганого. Вкупі з Княжицьким ці пацани доведуть канал до ручки.
Суслик
5525 дн. тому
А можно ссылку на ЖЖ Кутепова? По которой открывалась бы именно его страница.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду