Світлана Коляда стала генпродюсером супутникового каналу Ok

3 Березня 2009
25266
3 Березня 2009
13:44

Світлана Коляда стала генпродюсером супутникового каналу Ok

25266
Світлана Коляда стала генпродюсером супутникового каналу Ok

Світлана Коляда стала генеральним продюсером  одеського супутникового телеканалу Ok (компанія «OSK-Одеса»). З нею на цей канал прийшли працювати десять колишніх колег із телеканалу UBC.

 

За словами Світлани Коляди, її команда наразі працює над творчою стратегією цілодобового інформаційно-розважального телеканалу, якому в лютому виповнився рік. «Вітчизняні інвестори поставили перед нами завдання вивести канал на гідний рівень, реорганізувати і зробити рейтинговим. Ок розрахований на ділову успішну чоловічу аудиторію», – сказала Світлана Коляда.

 

Генеральний продюсер зауважила, що канал позиціонується як діловий, розумний, красивий, впливовий і комерційно успішний.

 

Нагадаємо, Світлана Коляда пішла з UBC 10 вересня 2008 року через незгоду з рішеннями засновників каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25266
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юля
5503 дн. тому
Удачи, успеха и разумных инвесторов!!!
Юность ;)
5503 дн. тому
Света, успеха, успеха и еще раз успеха! Днепропетровская живучесть уникальна! Короче, ничто не сможет нас вышибить из седла ;)
5504 дн. тому
Успехов и развития телеканалу.
посторонний
5504 дн. тому
а чего фотку сменили, предыдущая что ли не формат?
Богдан
5504 дн. тому
Коляда - молодец) ...“Ок” розрахований на ділову успішну чоловічу аудиторію..это что то типа УБС -2..правильно..деньги нужно зарабатывать хоть так))
КОЛЕГА
5504 дн. тому
СВІТЛАНІ та її однодумцям бажаю творчих УСПІХІВ!!!! (А де працюватимуть, в Одесі чи В Києві?
ссс
5504 дн. тому
В начале пути замахивались так, что штані в ширинке лопались. Инвесторы (компания "Таврия") чуть ли не не международный уровень выходить собирались, потом, правда, все закончилось типичным местечковым одесским каналом. Ходили упорные слухи, что главный инвестор планирует данный бизнес под свою дочь, которая заканчивала образование в Швейцарии. Очень сильно сомневаюсь, что у новой команды что-то получиться - еврейская "жаба" непобедима.
бывшие коллеги
5504 дн. тому
Удачи вам, ребята)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду