Канал «МТV-Україна» скоротив 20% штату та оптимізує виробництво

26 Лютого 2009
24745
26 Лютого 2009
15:57

Канал «МТV-Україна» скоротив 20% штату та оптимізує виробництво

24745
Канал «МТV-Україна» скоротив 20% штату та оптимізує виробництво
Телеканал «МТV-Україна» у лютому скоротив штат. За словами колишніх працівників каналу, скорочення становлять близько 20% штату.
 
Генеральний директор каналу Костянтин Стрюков повідомив «ТК», що цей процес є «оптимізацією, спрямованою на покращення бізнес-процесів з метою подальшого зростання компанії». План оптимізації впроваджується з 20 лютого.
 
За словами Костянтина Стрюкова, зменшення кількості персоналу не означатиме скорочення продукту власного виробництва – навпаки, найближчим часом «МТV-Україна» нібито планує запустити кілька нових проектів, а також оновити наявні проекти власного виробництва.
 
Окрім цього, телеканал, як частина мережі MTV International, покращить координацію та співпрацю у рамках групи. Для східноєвропейських та інших країн, що розвиваються, буде створено щось на зразок спільного продакшна. «Группа Emerging Markets (ринки, що розвиваються) предлагает основать региональную дизайн-студию в Польше для поддержки творческой работы сети и для обеспечения значимости в регионе. Дополнительно группа предлагает организовать независимую компанию по производству, которая будет находиться также в Польше с дополнительным офисом в Венгрии для поддержки бизнеса Emerging Markets как принадлежащих ей структур, так и лицензиатов», - повідомив пан Стрюков.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24745
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду