Ольга Сумська стала ведучою «Ранку з Інтером»

24 Лютого 2009
26221
24 Лютого 2009
15:16

Ольга Сумська стала ведучою «Ранку з Інтером»

26221
Ольга Сумська стала ведучою «Ранку з Інтером»
Акторка і телеведуча Ольга Сумська вестиме ранкову програму «Ранок з Інтером». Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Інтер».
 
Пані Сумська працюватиме в парі з Володимиром Горянським. Вона замінить Наталію Васько, яка була співведучою Горянського з 1 грудня 2008 року.
 
Нагадаємо, до листопада 2008 року пані Сумська була ведучою програми «Час мера» на ТРК «Київ» за участю міського голови Києва Леоніда Черновецького. Однак, як повідомляв сайт «Дуся», керівництво каналу, навіть не попередивши Ольгу, замінило її колишнім ведучим ТРК «Ера» Русланом Поліщуком.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26221
Коментарі
20
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ольга
5516 дн. тому
мне очень нудно стало смотреть ранок з Інтером!
Сара
5522 дн. тому
Это очень плохо. Неплохие актеры и очень плохие ведущие. Думал, что наняли в целях экономии зарплат. Может оно и так?
Валентина
5529 дн. тому
Я часто смотрела передачу "Ранок з Інтером", но сейчас ... Убедительная просьба к Руковдству канала открыть глаза и прочистить уши. Верните Трегубову и Нерос в программу. От Горянского утром заснуть можно, а Сумская сильно переигрывает.
Светлана
5529 дн. тому
Уберите Горянского с экрана. Это просто ужас. Как ведущий он никакой.
Санек
5530 дн. тому
Даешь Д.Трегубову
Элка
5531 дн. тому
всі так заволали в коментах! якого дідька?! Можна подумати, що хтось із вас дивиться той інтер?! Та Боже збав! Хоч сумська, хоч вітренко в кадрі- яка різниця, якщо все одно ніхто його не вмикає!
SON
5531 дн. тому
Натужно.Смотрела Наталию Сумскую на Интере в Позаочах- изумительна, речь изысканна...длительное эстетическое послевкусие, меланхолическое.lОбе- гордость театрального искусства...Но мы то знаем, что барышни вкалывают ради денег, стабильных.А Клим все по полочкам расписал.Как по мне дело не в возрасте,а дело-в нахрапе на кадр,зачем....А то- то , явно, эту работу не получил.
Клим
5531 дн. тому
Мої співчуття Сумській, бо вже за сорок, а гроші треба. Чим і пояснюється поява будь-де у тусні з посмішкою... Посмішка все більш неприродня. І майстерність актора не допомагає - сум, страх, звання від марсіянина не допомогло. Та й ранок сей на інтері довгим не буде. Бо Горянський працює в манері "як би не заснути і чітко щось сказати українською", а Сумська "кокетую до останнього подиху". А, головне, сенс повідомлень йде геть, бо ведучі позують на камеру. Моє щире співчуття! За кордоном ведучі мають безмежний вік існування в кадрі, бо вони цікаві. У нас хтось вирішив, що старші за 30 не мають права на життя у кадрі. А ті, хто раптом "оживуть" виявляються геть нецікавим... Коментатори, не сваріться, поспівчувайте, бо реалізовуватися наши артистам немає де. То заробляють, як можуть... Співчуваю...
1
5531 дн. тому
Лучше бы эти две {CENSORED} тетки Сумские сидели дома на печи или у себя в театре - большей селюковости,глупости с параллельной высокомерностью и надмерностью пожалуй не найдешь на отечественном телеэкране.Да и играют они плохо и неестественно.Про грамотность вообще помолчу. Если Горянскому хотя бы веришь,то от Сумских (что Ольги , что Натальи) внутри - омерзительное чувство.Гнать бы их куда подальше обоих , в их родное село, коров доить и кур выращивать.
Лада
5531 дн. тому
Зачем Лину Нерос и остальных телеведущих заменили престарелой Барби и {CENSORED} рыжим... Как там его? Горянский? Короче, Кучмук
Вкладчик банка "Надра"
5531 дн. тому
Горянский, деньги верни!
співчуваю
5531 дн. тому
Співчуваю їй. Жінка незадоволена.
Васятка
5531 дн. тому
На эту Сумскую уже смотреть тошно. Она уже как наша сраная премьерша Тимошка - лишь бы зарисоваться хоть где-то! В журналах - Сумская, в любой передаче - Сумская... Тьфу!!! А еще как перешла только на хохляцкую мову, так вообще раздражать стала! Значит, на Интере только в 8-00 можно новости смотреть... И вообще, этот "Ранок" - {CENSORED} какая-то! Ведущие пытаются удивлять друг друга какой-то информацией, которой другой якобы не знает. Фу, как наиграно!
5531 дн. тому
А на манеже-все теже. И где только наша Олечка не побывала, никак дама понять не может или не может смириться. что она как оскомина надоевшая. Но дело не в ней. Хочется быть ей на виду. и все тут. Дело в руководстве канала, его тупости и заангажированности кем-то или чем-то. Горянский также неорганичен как и его новая подруга, с которой он теперь будет вместе просыпаться. Давайте молодежь. а то с этими предпенсионными вовсе зрителей потеряете. А они есть,эти молодые, глаза откройте.
ПАВ
5531 дн. тому
Невже у нас немає журналістів, які б вели такі програми?! Актори вони може і гарні, але як телеведучі штучні, їм не віриш. Вже майже всі телеведучі на каналах - актори. Чому?! Рейтенги? Сумно! Грають, але не виконують головне завдання - вірити або інформувати. У рубриках журналісти значно переконливіші і симпатичніші.
Аля
5531 дн. тому
Сегодня глянула - и настроение на весь день испортила. Ну как же эта тетка неорганична и противна!
5531 дн. тому
ТВ для пенсов - стопудняк!
Лана
5531 дн. тому
Я пыталась сегодня ЭТО смотреть, ....не получилось.... Дальше даже и пытаться не буду. Буду отводить душу на Новом.
Елена
5531 дн. тому
Оля! Ваша невянущая красота может быстро увянуть от ранних пробуждений!!!! Или программа идет в записи? я не в теме...
DimOK
5531 дн. тому
Руководство "Интера" с дуба упало?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду