Олена Фроляк вестиме «Добрі новини» на ICTV сама

23 Лютого 2009
27148
23 Лютого 2009
18:29

Олена Фроляк вестиме «Добрі новини» на ICTV сама

27148
Олена Фроляк вестиме «Добрі новини» на ICTV сама
6 березня на телеканалі ICTV стартує новий інформаційно-пізнавальний п’ятихвилинний проект «Добрі новини». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.
 
Програма виходитиме щоп’ятниці о 19.10 (відразу після праймового випуску інформаційної програми «Факти»). Її ведучою стане керівник інформаційної служби ICTV Олена Фроляк.
 
Раніше, за інформацією «ТК», ведучим програми планували зробити Михайла Малого – ведучого програми «Факти. Світ».  Проте, як сказала Олена Фроляк в інтерв’ю газеті «Факты», керівництво наполягло на тому, щоб вона вела программу сама. «У новому проекті я пропонувала ведучими зробити журналістів. Але мене переконали, що на момент розкрути необхідне впізнаване обличчя», - сказала вона, додавши, що, якщо програма матиме успіх, з осені вона матиме іншого ведучого.
 
Проект матиме інтернет-представництво: сторінці «Добрих новин» планується представляти відвідувачам увесь невикористаний відеоматеріал, повну версію інтерв’ю з героями.
 
 «Наші акценти - позитивні історії, процеси, думки. Наші герої – люди своєї справи, люди з вірою і  внутрішнім оптимізмом, – коментує Олена Фроляк. - Ми не вдягаємо рожевих  окулярів, і не збираємося закривати очі на реальність. Ми будемо шукати світлі сторони цієї реальності, шукати добро, ретельно сховане  в контекстах кризи, політичного  протистояння, нервозності людей. Нам дуже хочеться повернути людям віру в себе і довести, що життя кризою не завершується, більше того, воно може кардинально змінитися на краще з її ж допомогою».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27148
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Клим
5511 дн. тому
Є! Хоч один канал зрозумів, що часи були й складніші, й страшніші, але хороші новини були! І добрі теж!
5511 дн. тому
"не для вас, а для ICTV квіточку (Фроляк) ростила"....Рембрандт якби був живий від такої квіточки дар писати втратив
5511 дн. тому
з по-справді сільським виразом обличчя та манерами Фроляк може вести свій телеканал десь під Миронівкою
5511 дн. тому
Вас пойняв)))) У цій темі - більше нічичірк)) Отаре, з повагою,
otar
5511 дн. тому
Шановний авторе двох останніх, а також кількох попередніх коментарів! Ви вичерпали квоту у 3 коментарі, написаних нібито від імені різних людей, встановлену адміністрацією сайту для хворих на розмноження особистості. Усі ваші подальші коментарі будуть знищені незалежно від їх змісту.
5511 дн. тому
Мені Фроляк завжди подобалась! Бойова така, усміхнена, і завжди дуже жіночна! А ще подобається, що вона ні на кого не схожа, і нікого не копіює, є така, яка є.
Спасибо
5511 дн. тому
Лена очень позитивна! А такие новости запустить сейчас - гражданская позиция! В то время, как секретариат президента вымагает апокалиптических новостийных программ (посмотрите, как лихо взяли под козырек ТСН). АйСиТиВи будет спасать от самоубийства подростков, насмотревшихся ТСН, и думающих, что света в жизни нет и хороших людей тоже. Спасибо, АйСиТиВи!
5511 дн. тому
шановне панство, вам, я так розумію, потрібно нагадати рейтинги замовних матеріалів... чомусь саме Фроляк у них лідирувала, як ведуча, яка успішно це все виносила в ефір.
Хлопець
5511 дн. тому
Ті, хто пишуть, що Фроляк узурпувала "Факти", мають рацію. І гіркі новини читає і добрі тепер теж. ))) З іншого боку, ідея випустити в "Добрих новинах" лисого міжнародника геть неприйнятна. Може Михайло Малий і кльовий чувак, корисний викладач (Ваш дисер сам напише і пролобіює), але не-те-ле-ге-ніч-ний апріорі. Хоча хто в нас на ТБ звертає увагу на телегенічність? Треба пацана чи тьолку в кадр посадити - А шо такое? Пашлі всє вон! )))
удивленной
5511 дн. тому
Браво, Лена!!! Здорово, что есть неравнодушные люди, желающие сделать мир светлее! Фроляк, мне кажется, из тех редких,к сожалению, людей, которым не все равно, что и о чем она говорит! И новости с ней - это не просто говорящая голова с пустыми глазами. И даже странно читать столь злобные коменты. Искренне не понимаю чем они вызваны, разве что какой-то личной неприязнью или обидой.
Фроляк так держать!
5511 дн. тому
Это правда. Кроме Фроляк на этих новостях никого. Фроляк энд компани. Но это неплохо. Фроляк лицо! Вон плюсы отчаянно делают вид, что они новых ведущих наклепают на раз-два из дикторш радио Шансон, и что? Где эти плюсы? Правильно, там же где и радио Шансон!
5511 дн. тому
А таки впізнавана! І не треба ля-ля. Гірше, що все це потроху починає нагадувати Владу Літовченко з її "Лук моделз". Директорка сама на обкладинках, сама на подіумах, сама у пресі. Крім Влади Литовченко, яка сама собі директор і впізнаване обличчя - жодного впізнаваного обличчя її агенція не має. Щоб не сталося так з Фактами. Я й так крім Олени Фроляк не знаю там жодного. Навіть прізвище другої ведучої не пригадаю, а її ж вивішували з Фроляк поруч. Просто її промо було тіко місяць, а ось Лєна не сходить з обкладинок ніколи. Відчуйте різницю.
здивована
5512 дн. тому
"Впізнаване обличчя" це хто? Фролячка?.. Прости Господи, як позбавили її фейсу на IСTV, приємніше дивитися ФАКТИ на каналі. Нащо каракатицю повертати в ефір?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду