Нацрада має намір виключити одеську АТВ з «універсальної програмної послуги»

19 Лютого 2009
24397
19 Лютого 2009
17:42

Нацрада має намір виключити одеську АТВ з «універсальної програмної послуги»

24397
Нацрада має намір виключити одеську АТВ з «універсальної програмної послуги»

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення, розглядаючи питання про видачу ліцензії провайдерові програмної послуги «Фарлеп-Інвест», м. Одеса, викреслив з переліку «універсальної програмної послуги» (УПП) телекомпанію «АТВ при Одеській національній академії зв’язку імені О.С. Попова». УПП – це перелік телеканалів, які мають ефірні ліцензії у відповідному населеному пункті, а відтак є обов’язковими для трансляції місцевими кабельними провайдерами.

За словами Ігоря Куруса, першого заступника голови Нацради, попри те, що АТВ має ефірну ліцензію на Одесу, компанія вже має три попередження, Нацрада прийняла рішення про анулювання її ліцензії у грудні 2007 року і подала в суд, однак суд в Одесі вже другий рік не може прийняти рішення по цій справі.

Пан Курус висловив намір внести в порядок денний наступного засідання Нацради питання про перегляд «універсальної програмної послуги» по Одесі. 

Компанія «АТВ» передовсім відома програмою «Правда» (відеофрагменти можна переглянути тут), у якій ведучий Григорій Кваснюк брутально висловлюється щодо української державності та українців.

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24397
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5537 дн. тому
ссылку дайте!!!! переглянути тут! где????????????????7
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду