«Світлі новини» на ICTV вестиме Михайло Малий

19 Лютого 2009
24646
19 Лютого 2009
14:45

«Світлі новини» на ICTV вестиме Михайло Малий

24646
«Світлі новини» на ICTV вестиме Михайло Малий
На початку березня на каналі ICTV стартує новий інформаційно-аналітичний проект під назвою «Світлі новини». Цю інформацію підтвердила «Телекритиці» шеф-редактор новин ICTV Олена Фроляк.
 
Вести програму, за не підтвердженою офіційно інформацією, буде Михайло Малий, який водночас є ведучим інформаційної програми «Факти-Світ» (ICTV).
 
 «Світлі новини», за словами Олени Фроляк, це програма, яка  позиціонує себе як проект життєствердної журналістики.
 
«Ми не вдягаємо рожевих окулярів, а лише висловлюємо готовність шукати добро, ретельно сховане в контекстах кризи, політичного протистояння, нервозності людей. Нам дуже хочеться повернути людям віру в себе і довести, що життя кризою не завершується, більше того, воно може кардинально змінитися на краще з її ж допомогою», - сказала пані Фроляк.
 
Про періодичність програми пані  Олена сказала так: «поки що раз на тиждень і з невеликим хронометражем». Бюджет проекту не розголошується.
 
 
Вочевидь, у зв’язку з обмеженим ефірним часом, повні версії інтерв’ю з героями автори програми планують викладати на інтернет-порталі, який також з’явиться на початку березня. На порталі буде представлено рубрики «Еволюція свідомості» (репортажі, присвячені суспільним змінам), «Історія успіху» (про людей, які досягли бажаного, при цьому не втративши людяності), «Технології та інновації», «Україна надзвичайна» (про визначні місця, пам’ятки та культурну спадщину) тощо.
 
Михайло Малий – телеведучий щотижневої програми «Факти-Світ» (ICTV), викладач кафедри міжнародної журналістики в Інституті журналістики Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, кандидат філологічних наук. 
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24646
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
міс
5540 дн. тому
Точно, тупо. Ведучим передачі з такою назвою можливо уявити тільки Черновецького, або Аделаджі. Будете дивитися?
Котя
5542 дн. тому
Идея хорошая, странное название "Светлые новости".....
Котя
5542 дн. тому
Идея хорошая, странное название "Светлые новости".....
Jane
5542 дн. тому
"Попытка делать жизнеутверждающие новости рождается у людей, которые привыкли манипулировать аудиторией"?...А Вы покажите мне хоть один выпуск, хоть одну программу, которая не манипулирует аудиторией. Да каждый человек знает, что телевидение влияет на психику. Вы спросите любого простого зрителя - устраивает ли их то, что показывают? Они ответят НЕТ. Что у нас главное в новостях всегда считается? Политика. Причем не важные вещи, а кто-то кому-то фак показал! И смотри месяц страна эти разборки. Да достало всех это, люди позитива хотят. И все это понимают
І.Б.
5542 дн. тому
Головне в ефір виходити підготовленим!!! : ))) Завжди!
аркашевні
5542 дн. тому
на фіга людям ілюзія щастя? що за блін? людям потрібне щастя, а його не в тєліку шукають. а від телевізора людям треба нормальні адекватні новини - тобто точність дзеркала тупими уявленнями про те, що комусь дуже треба позитив, псувати не можна. професію треба виконувати чесно, а не позитивно, уроди.
rlk
5542 дн. тому
2 mill: ніфіга. кльова ідея! й до чого тут маніпуляції? хороших, позитивних новин і приводів навколо не бракує, вони є завжди й усюди, просто їх не дуже прагнуть робити й показувати - рейтинги, формати, бла-бла-бла... а подібний проект просто трохи наблизить новинний ефір до рівноваги. типу тсн+світлі новини = життя як воно є (і я не про газету : )) )
Arkashevna
5543 дн. тому
Нарешті хоч у чомусь не буде кризи, крові, горя, смерті! Нарешті можна буде хоч щось подивитися і відпочити! Принаймні, така ілюзія щастя зараз дуже потрібна людям!
mill
5543 дн. тому
В странах свободной журналистики новости на "светлые" и "темные" не делят. Новости - это просто новости. Как прогоз погоды. А попытка делать "жизнеутверждающие" новости рождается у людей, которые привыкли манипулировать аудиторией. Если вы считаете, что ваши новости слишком "темные" - разберитесь. Возможно, 1) все действительно плохо, или 2) ваши журналисты необъективны, показывая все в черном цвете. Тогда меняйте необъективных журналистов, а не добавляйте к одним необъективным новостям другие необъективные новости с противоположным знаком заряда.
журналіст
5543 дн. тому
Очікую з нетерпінням виходу програми
5543 дн. тому
Михайло - людина унікальна. Буддист, власник прекрасної лисини, орендованої квартири та безлічі комплексів. Гарний батько і нудотний викладач. Підступний лицар і благородний скнара. Банзай
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду