Делегація «Інтерньюз» із Середньої Азії зустрілася з Нацрадою й Держтелерадіо

12 Лютого 2009
21521
12 Лютого 2009
13:53

Делегація «Інтерньюз» із Середньої Азії зустрілася з Нацрадою й Держтелерадіо

21521
Делегація «Інтерньюз» із Середньої Азії зустрілася з Нацрадою й Держтелерадіо
До України з ознайомчим візитом приїхала делегація МГО «Інтерньюз» із Казахстану, Киргизстану і Таджикистану. В Україні представники ЗМІ, громадських та галузевих медійних організацій Середньої Азії перебувають з 9 по 13 лютого й ознайомлюються з нормативно-правовою базою, яка регулює медіаіндустрію, та досвідом функціонування галузевих медіаорганізацій.
 
Протягом п’яти днів гості із Середньої Азії зустрічаються з представниками Державного комітету з питань телебачення і радіомовлення, Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, Національної комісії з утвердження свободи слова при Президенті України, з громадськими організаціями – Українською асоціацією видавців періодичної преси, Незалежною асоціацією телерадіомовників, Інститутом медіа права, Індустріальним телевізійним комітетом.
 
Зокрема, 11 лютого відбулася зустріч делегації «Інтерньюз» із заступником голови Держкомтелерадіо Володимиром Горобцовим, а 12 лютого – з членами Нацради Юрієм Плаксюком і Тетяною Лебедєвою.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21521
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду