Концерн РРТ відсудив у НТКУ 439 тисяч гривень

5 Лютого 2009
27825
5 Лютого 2009
17:18

Концерн РРТ відсудив у НТКУ 439 тисяч гривень

27825
Концерн РРТ відсудив у НТКУ 439 тисяч гривень
5 лютого у Київському апеляційному господарському суді пройшов розгляд апеляційної скарги НТКУ на рішення Господарського суду м. Києва від 25 листопада 2008 року, яким було постановлено стягнути з НТКУ на користь Дніпропетровської філії Концерну РРТ заборгованість за надані послуги в сумі 439140,52 гривень.
 
Як повідомили «Детектор медіа» у юридичній службі КРРТ, суд виніс постанову на користь Концерну, залишивши апеляційну скаргу без задоволення, а рішення суду – без змін.
 
Також у КРРТ зазначили, що в аналогічних судових процесах зараз задіяно декілька регіональних філій Концерну. Справи перебувають на різних стадіях, Дніпропетровська ж стала першою, чий позов пройшов стадію апеляційного розгляду.
 
В свою чергу, начальник юридичного відділу НТКУ Олександр Шипілов коментувати ситуацію відмовився, мотивуючи це відсутністю судової постанови, оформленої у письмовому вигляді.
 
«Буде документ – тоді ми з вами зможемо поспілкуватися», - сказав пан Шипілов у відповідь на питання про можливість касаційного оскарження рішення апеляційного суду.
 
«ТК» направила до НТКУ окремий запит і сподівається отримати коментар від телекомпанії.
 
Нагадаємо, що 2 жовтня 2008 року КРРТ відключив сигнал Першого каналу через припинення дії контракту. Тоді генеральний директор концерну Анатолій Антоненко оцінив загальну суму боргів НТКУ перед КРРТ у 27 млн. гривень.
 
Тим часом, за інформацією Держкомтелерадіо, 2008-й рік КРРТ закінчив зі 100-відсотковим розрахунком за надані послуги.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
27825
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ахтунг
5324 дн. тому
Обновіть данні ! Це НТКУ виграло в КРРТ !
aaa
5551 дн. тому
http://www.tsn.ua/ua/bin/video.php?section_id=310&subtype_id=4#media_id=109279
kusyusha
5551 дн. тому
a sho, tam e komu komentuvaty???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду