На 5 каналі з'явиться інформаційний ранковий блок

4 Лютого 2009
11939
4 Лютого 2009
17:36

На 5 каналі з'явиться інформаційний ранковий блок

11939
<strong>На 5 каналі з'явиться інформаційний ранковий блок</strong>
9 лютого на 5 каналі з’явиться інформаційний ранковий блок – «Ранок на 5-му». Програма виходитиме у будні з 6.30 до 9.15. Вестимуть її Катерина Кельбус та Артем Овдієнко, керівником програми стала Юлія Жмакіна.
 
За словами пані Жмакіної, «в основі програми лежить головний брендоутворюючий елемент 5 каналу – новини. І у проекті «Ранок» ми розвиваємо його нові форми, щоб глядач перебував у постійному потоці новин. Фактично, онлайн ми спробуємо показати новини на першому етапі їх формування, у момент народження та передбачити їх подальше розгортання».
 
Кожні 15 хвилин ведучі у коротких блоках пропонуватимуть новини у трьох формах: власне новин, новин стисло та новин у заголовках. Запрошені до студії гості висловлюватимуть свою думку з приводу найважливіших подій. «Крім цього, картину дня попереднього та своєрідну розвідку у день сьогоднішній, з прогнозом розвитку подій, представлятимуть у спеціально підготовлених напередодні сюжетах кореспонденти 5 каналу. У програмі заплановано також низку рубрик з інформацією про новинки у світі авто, сучасних технологій, книжок, медицини тощо», - йдеться у повідомленні прес-служби 5 каналу.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11939
Читайте також
13.02.2009 14:40
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
15 939
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5558 дн. тому
"брендоутворюючий" бля...Які там новини? Канал з іміджем і наповненням справді на 5 копійок. Хуторянські новини невідомо на якого глядача.
Марія
5558 дн. тому
Фу! які всі злі! а ви самі хоч щось корисне у медіа-сфері робите? чи тільки злістю плюватися в коментарях умієте? а не критикують лише ту людину, яка нічого не робить! Юля - молодець) натхнення їй і наснаги!))
Юлька-Булька
5558 дн. тому
Жмакіна і нічний еротичний ефір - це бомба! І що найнеймовірніше - вона погодиться! А шо? Бабло тече, посада начальниці й моральні принципи порядності "мовчки курять у кутку", причому багато років поспіль.
неглядач 5-го
5558 дн. тому
Еще одна бездарная программа!.... Жмакина толкового никогда еще ничего не делала, а на 5-м все толковое закончилось вместе со Скрипиным и с оранжевой революцией! Бездарный канал с отсталым менеджментом!Жмакиной там и место - больше никуда ее не берут.
Шевєліммазгамі
5559 дн. тому
І про головне. Жмакіну не зняли з підсумків. Вона з нами буде завжди. Тепер 7 днів на тиждень. Заздрісники, ридайте ридма. Обмірковується ідея цілодобового мовлення Жмакінанашевсьо. Зокрема, нічне еротичне мовлення. Глядачі та експерти, замість писати коменти, беріть участь в кастингах. Конкурс знаєте який?!?
Юлька-Булька
5559 дн. тому
А 1+1 взагалі закрив своє ранкове мовлення... А Жмакіну насправді жалко. Мало того, що понизили у статусі, так ще й доведеться їй 5 разів на тиждень прокидатися о 3 чи 4 годині ночі... Тішуся з жорстокого цинізму шеф-реда Вовки Мжельского! Вован, но пасаран!
ку
5559 дн. тому
5 молодець, заповнить ранковий вакуум на основних каналах, немає ж на що дивитися удачі, тікко не робіть як інтер і плючи
5559 дн. тому
Не ображайте Юлю! Вона - розумниця!
Експерт
5559 дн. тому
Чого це понизили? Навпаки - тепер вона відповідає за значно більшу частку ефіра! Глядач, учи матчастину!
Глядач
5559 дн. тому
Жмакіну понизили, відлучили від Ліди Таран й відправили "в ссилку" на ранок. Справедливість є. Не треба було недавно так відверто напрошуватися на 1+1 до Саші Ткаченка! І він не взяв, і на "5 каналі" образились.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду