Нова комерційна телегрупа буде продавати рекламний час «Куй-ТБ» та М2

2 Лютого 2009
11763
2 Лютого 2009
18:08

Нова комерційна телегрупа буде продавати рекламний час «Куй-ТБ» та М2

11763
Нова комерційна телегрупа буде продавати рекламний час «Куй-ТБ» та М2
Нова комерційна телегрупа (НКТГ) розпочне продавати рекламний час телеканалів «Куй-ТБ» та М2. Про це «Детектор медіа» повідомив новий затупник генерального директора компанії з прямої реклами Олексій Казанцев.
 
Чоловічий телеканал «Куй-ТБ» - це «дочірній» проект СТБ, що запустився восени 2008 року. Спочатку планувалося, що пряма реклама на ньому з’явиться через рік після запуску, проте через економічну кризу було прийнято рішення пустити на канал рекламу вже на початку цього року.
 
За даними «ТК», рекламний час каналу мав продавати сейлз-хаус «Панторія плюс». Вочевидь, через небажання партнерів з групи «Інтер» брати на обслуговування ще одного клієнта НКТГ вирішила робити це самостійно.  Проте, за словами генерального директора каналу Іллі Семенова, юридична схема продажів ще не затверджена.
 
Олексій Казанцев раніше працював директором з продажів сейлз-хаусу «ВІ Пріоритет». В НКТГ, окрім прямої реклами, він також куруватиме напрям аналітики.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11763
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду