«Ранок з Інтером» збільшує хронометраж і запускає нові рубрики

29 Січня 2009
17966
29 Січня 2009
15:28

«Ранок з Інтером» збільшує хронометраж і запускає нові рубрики

17966
«Ранок з Інтером» збільшує хронометраж і запускає нові рубрики
З 2 лютого програма «Ранок з Інтером» з Володимиром Горянським і Наталею Васько збільшує хронометраж на годину і виходитиме із 7:00 до 10:00. Про це повідомляє прес-служба телеканалу «Інтер».
 
В оновленому ранковому проекті з’явиться 7 нових рубрик: «Спортивні новини», «Шалений світ» (про незвичайні здібності людей, загадкові явища, науково-технічні відкриття), «Поради місяця», «Авторанок», «Сімейний психолог», «Музична скринька», «Вставай, Україно!». Також, як повідомляє прес-служба «Інтер», на 9 годину ранку перенесено випуск новин, який поки що виходить о 6:00.
 
Ведучим рубрики «Авторанок» стане Орест Шупенюк, «Музичної скриньки» – Євген Клімакін, а гумористично-розважальну рубрику «Вставай, Україно!» вестимуть Євген Кошовий і Олена Кравець, які по неділях виходять в ефір з власним ранковим шоу «Україно, вставай!».
 
Також в оновленому ранковому ефірі «Інтера» передбачені скетчі та замальовки Володимира Зеленського за участю колективу «Вечірнього кварталу» й «Бійцівського клубу».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17966
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду