«Інтер» у 2009 році транслюватиме бокс і зніматиме художні фільми за участю українських боксерів

28 Січня 2009
21522
28 Січня 2009
17:18

«Інтер» у 2009 році транслюватиме бокс і зніматиме художні фільми за участю українських боксерів

21522
«Інтер» у 2009 році транслюватиме бокс і зніматиме художні фільми за участю українських боксерів
У 2009 році «Інтер» та «Мегаспорт» планують транслювати по 5 топових боксерських поєдинків за участю українських спортсменів. Про це сьогодні на прес-конференції повідомили Віталій та Володимир Клички. Зокрема, 25 березня відбудеться трансляція поєдинку Віталій Кличко – Хуан Карлос Гомеc, а 20 червня бій Володимир Кличко – Девід Хей.
 
Нагадаємо, у листопаді 2007 року телеканал «Інтер», промоутерська компанія К2 East Promotions та бренд Nemiroff розпочали співпрацю у сфері розвитку українського боксу, що передбачала трансляцію провідних поєдинків українських боксерів на телеканалах медіагрупи.
 
Як наголосила генеральний продюсер каналу «Інтер» Ганна Безлюдна, на сьогодні бокс приносить телеканалу «безпрецедентні цифри». До того ж, за її словами, високі показники дають не лише бої братів Кличків, а й поєдинки за участю інших спортсменів (зокрема, трансляція бою за участю Юрія Нужненка).
 
Також пані Безлюдна повідомила «Детектор медіа», що канал планує не лише показувати поєдинки, а й продовжувати практику зйомки документальних фільмів про боксерів та залучатиме спортсменів до участі у художніх фільмах.
 
«Ми будемо інформаційно підтримувати та висвітлювати всі проблеми боксу та всі питання, що стосуються контракту та співпраці з братами Кличками. Це передбачає підтримку всіх заходів, які вони проводитимуть упродовж року, плюс вироблення документальних фільмів. Ви бачили, що ми практично напередодні кожного поєдинку показували документальні фільми з новими ідеями про братів, про події з їхнього життя. Так саме це стосуватиметься і нових імен, які вже з’явились у боксі, – розказала Ганна Безлюдна. – В одному фільмі – “Казка про чоловіка та жінку” – вже знявся В’ячеслав Узелков. Він зіграв у цьому фільмі роль другого плану, але все ж таки. Ми будемо продовжувати й цю практику».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21522
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
OGON
5563 дн. тому
Согласен....А Нужненко, по зрелищности боев я бы назвал... Скучненко!!! Думаю еще пару показов отстоя в исполнении Скучненко и трансляции с его участием будут смотреть только его родственники!
дмитро
5563 дн. тому
1.не гомер а гомес - прізвище кубинського боксера. 2. топові українські боксери це хіба лише прежставники К2 промоушнз..а чемпіони світу -дзінзірук, котельник, сидоренко? вони не топ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду