Нацрада продовжила ліцензію ТРК «Чорноморська»

28 Січня 2009
28553
28 Січня 2009
16:07

Нацрада продовжила ліцензію ТРК «Чорноморська»

28553
Нацрада продовжила ліцензію ТРК «Чорноморська»
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 28 січня задовольнила заяву «Чорноморської телерадіокомпанії» щодо продовження ліцензії № 2237.
 
Заява компанії розглядалася вже вдруге: 23 грудня «за» продовження ліцензії ЧТРК проголосували лише чотири члени Нацради, проте цього не вистачило для ухвали позитивного рішення.
 
Термін дії ліцензії сплив 24 січня 2009 року. За цією ліцензією компанія має право мовлення на 14 год./добу на 17 частотних присвоєннях у Криму. У компанії лишилася ще одна ліцензія на 10 годин мовлення на цих же частотних присвоєннях.
 
 
Під час обговорення члени Нацради висловлювали побажання компанії не політизувати питання.
«Я з повагою ставлюся до колективу “Чорноморської ТРК” та його професіоналізму. Але керівники компанії неправильно діють і навмисно політизують ситуацію довкола компанії», - пояснив свою позицію Ігор Курус, перший заступник голови Нацради.
 
Згідно з ліцензійними документами, власниками «Чорноморської ТРК» є ДП «Чорноморське рекламно-інформаційне агентство», м. Сімферополь – 0,1 %; ЗАТ «Сучасні інформаційні технології», м. Київ – 99,9 %. ЗАТ «Сучасні інформаційні технології» у свою чергу пов’язують з Андрієм Сенченком, народним депутатом України 5 і 6 скликань (БЮТ).
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28553
Читайте також
08.09.2010 10:20
Володимир Притула, «Радіо Свобода»
35 520
13.08.2010 12:59
Володимир Притула, «Радіо Свобода»
24 034
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду