Дмитро Царенко залишив Comedy Club через незгоду зі стратегією російських власників

28 Січня 2009
20168
28 Січня 2009
15:00

Дмитро Царенко залишив Comedy Club через незгоду зі стратегією російських власників

20168
Дмитро Царенко залишив Comedy Club через незгоду зі стратегією російських власників
Дмитро Царенко підтвердив інформацію джерел «ТК», що він залишає Comedy Club Ukraine, і пояснив причини такого кроку. «В данный момент я нахожусь в стадии завершения работы над проектом. Решение покинуть проект было принято мною в начале декабря 2008 года. Главной причиной этому послужило желание сфокусироваться на производстве собственного телепродукта, а также несогласие со стратегией дальнейшего развития Comedy Club в Украине, выдвинутой собственниками проекта – компанией Comedy Club Production (Москва), что стало финальной точкой в принятии решения», – цитує прес-служба Дмитра Царенка його заяву.
 
Нагадаємо, що компанія Comedy Club Production найняла Дмитра Царенка як кризового менеджера проекту Comedy Club UA у 2007 році. За його продюсування український Comedy Club почав виходити в ефірі Нового каналу. «Однако продолжение сотрудничества Comedy Club UA с Новым каналом стало невозможным после переговоров, проведённых руководством Comedy Club Production с другим украинским телеканалом», – ідеться в повідомленні прес-служби Дмитра Царенка. За інформацією джерел «ТК», російське керівництво компанії запропонувало пакет гумористичних програм виробництва Comedy Club телеканалу «1+1» за 8 млн. доларів.
 
Дмитро Царенко продовжить працювати над власними телевізійними проектами. Нині він продюсує скетч-шоу «Файна Украйна» та керує ранковим проектом «Підйом» на Новому каналі. У планах продюсера – запуск телевізійного ток-шоу з «найбільш топовою телеведучою України», деталі якого прес-служба тримає в таємниці.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20168
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Петро - Миколі
5561 дн. тому
Писанка - найпоповіша ведуча СНД (чи його вже нема?)
Ivane
5562 дн. тому
Самою топовою ведучою в Україні є Юлія Володимірівна! :-)) Нажаль тільки ведучою добре виходить...
роккко
5563 дн. тому
значит, бахматов был таки прав.
Сталевар
5563 дн. тому
Значит, Камеди скорее мертв, чем жив. Уважаемые резиденты (не все конечно) сочувствую.
Микола
5563 дн. тому
Цікаво, а хто є найбільш поповою телеведучою України?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду