Ярослав Порохняк: Питання ІРО для «Інтера» не є актуальним

26 Січня 2009
16417
26 Січня 2009
15:45

Ярослав Порохняк: Питання ІРО для «Інтера» не є актуальним

16417
Ярослав Порохняк: Питання ІРО для «Інтера» не є актуальним
Ярослав Порохняк, віце-президент U.A. Inter Медіа Group, заявив, що плани вийти на IPO сьогодні не є актуальними для компанії. Про це він сказав, відповідаючи на запитання «Детектор медіа»» про те, чи не змінилися плани «Інтера» щодо публічного розміщення акцій (ІРО) на Лондонській біржі. Як відомо, торік компанія проголосила, що має намір зробити IPO на суму $500 млн.
 
«Смысла нет. Деньги как таковые нам не нужны, деньги у нас есть, а продажа бизнеса нас не интересует. Сейчас этот вопрос не актуален – фондового рынка как такового не существует», - відповів Ярослав Порохняк «Телекритиці».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16417
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
IPOman
5558 дн. тому
Главное теперь поехать в Лондон и сообщить об этом дурным капиталистам
Интер-моджахед
5558 дн. тому
Брешут, как обычно. Хорошковский весь 2007 год трепался про ІРО. А Порохняк работал усилителем.
321
5558 дн. тому
А как же эпохальное заявление в Лондоне?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду