Программа «Наша Russia» на російському каналі ТНТ закривається?

26 Січня 2009
11241
26 Січня 2009
10:04

Программа «Наша Russia» на російському каналі ТНТ закривається?

11241
Программа «Наша Russia» на російському каналі ТНТ закривається?
Скетч-шоу «Наша Russiа» виробництва компанії Comedy Club Production, 4-й сезон якого виходить на російському телеканалі ТНТ, буде закрите, повідомляє «Новий регіон».
 
Програма «Наша Russiа» виходила на російському каналі ТНТ з 2006 року. Рішення про припинення проекту прийняли його автори та головні актори – Сергій Свєтлаков і Михайло Галустян, які не мають наміру розпочинати зйомки наступного, 5-го сезону програми. Причиною, за їх словами, стала творча криза. «Ми просто зрозуміли, що в нашій справі важлива творча складова. Не можна набридати глядачам однотипними жартами! Тому ми вирішили зупинитись на піку популярності і не витискати себе до останнього, не доводити людей до ненависті», - пояснив Свєтлаков в інтерв’ю російській газеті «Твой день». Надалі, за його словами, ТНТ може демонструвати 1 – 4 сезони програми в повторі. Тим часом на каналі повідомлення про закриття програми спростували і назвали маячнею, повідомляє Лента.ру.
 
Завершальним акордом проекту стане вихід повнометражного фільму «Наша Russiа», робота над яким завершується. Це спільний проект ТНТ, «Централ Партнершип» і Comedy Club Production.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11241
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Патріотка
5556 дн. тому
да так им и надо!!!!!!!!! думали закрытие укр камеди им просто так пройдет??
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду