23 січня Тимошенко піде на «Шустер live» (+ЗАЯВА)

23 Січня 2009
14845
23 Січня 2009
14:43

23 січня Тимошенко піде на «Шустер live» (+ЗАЯВА)

14845
23 січня Тимошенко піде на «Шустер live»  (+ЗАЯВА)
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко 23 січня візьме участь у ток-шоу «Шустер live» на телеканалі «Україна». Програма буде присвячена актуальним газовим та економічним питанням. Про це повідомила прес-служба ТРК «Україна».
 

Раніше стало відомо, що пані Тимошенко не прийняла запрошення телеканалу «Інтер» на програму «Свобода на Інтері», яка вийде в ефір у той самий час (21.30). У програмі мав також брати участь співвласник компанії «РосУкрЕнерго» Дмитро Фірташ.

 

Також прес-служба Кабміну оприлюднила заяву щодо причин відмови від участі у «Свободі на Інтері»: «Управління у зв’язках із засобами масової інформації Секретаріату Кабінету Міністрів України уповноважене заявити про принципову відмову Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко брати участь у програмі «Свобода на Інтері» 23 січня 2009 р. разом із власником «РосУкрЕнерго» Дмитром Фірташем. Після всіх своїх дій Дмитро Фірташ мусить дискутувати не у прямому ефірі з Прем’єр-міністром, а зі слідчим у Генеральній прокуратурі.
 
Вже не є таємницею, що справжнім власником каналу «Інтер» є акціонер «РосУкрЕнерго» Дмитро Фірташ. Прем’єр-міністр України вважає для себе та для своїх прихильників неприпустимим брати участь у політичному фарсі під виглядом ток-шоу, яке виробляє канал, що існує на фактично вкрадені в держави гроші, отримані внаслідок корупційних оборудок із газом.
 
Остання «Свобода на Інтері» за участі Першого віце-прем’єр-міністра Олександра Турчинова довела, що завдання програми – не пошук і встановленні істини та об’єктивний аналіз складної ситуації, а справжнє цькування. І це завдання ретельно виконували не лише гості ефіру, що за дивним збігом обставин представляли здебільшого одну політичну силу, а і ведучі, які своєю лакейською поведінкою ніби «відробляли подачки» у присутності «хазяїна» – Дмитра Фірташа.
 
Тому Прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко прийнято рішення ігнорувати політичні програми телеканалу «Інтер», доки журналісти, керівники і власники цього каналу не припинять нищити свободу слова і не згадають про суть своєї професії – чесність, об’єктивність, незаангажованість».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14845
Коментарі
13
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Звукореж
5563 дн. тому
И это правильно! Все к Шустеру! Все!!!
Зрители
5563 дн. тому
Браво Сорока! Безлюдную на помойку!
5563 дн. тому
Самое прикольное - у меня нет канала ТРК Украина. Зашел днем к ним на сайт www.intv-inter.net/ru/tv/programm/?channel=2 и возрадовался там есть он-лайн трансляция всех программ канала. Посмотрел - все работает. В 21-10 захожу, чтобы посмотреть Шустера с Юлей и... Ну вы уже наверное догадались - на экране красуется "видеопоток недоступен". Браво, Ахметов и сотоварищи!
za ignor
5563 дн. тому
гораздо изящней было бы сказать, что поступило 2 предложения и что ЮВТ выбрала более демократичный канал, точка, занавес.
ага
5564 дн. тому
я далеко не поклонница юли, но заявление в точку и с точки зрения пр- более, чем правильное.
экс-интер
5564 дн. тому
Безлюдная! Убирайся домой!
makso
5564 дн. тому
красіва, юля - наш президент:)
элка
5564 дн. тому
Нет, ну я поражаюсь этой шобле с фирташ -тв: после всего, что они исполняют на этих збиговыськах еще иметь наглость приглашать , как ни в чем не бывало. Ну итить, совсем ориентацию в пространстве потеряли!
DimOK
5564 дн. тому
Юля, ты умница!)
интермуджах`ид
5564 дн. тому
НЕТ НА БЕЗЛЮД-ТВ ЖУРНАЛИСТОВ!!!! ЕСТЬ ШЕСТЕРКИ!!!!! БЕЗЛЮД-ТВ ВМЕСТЕ С БЕЗЛЮДИНОЙ И АГРОМОМСКИМ - Ф САД!!!
Интер-моджахеды
5564 дн. тому
БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Долой безлюдовщину! Безлюд-ТВ - на помойку!
5564 дн. тому
все правильно! с умным человеком всегда приятно иметь дело. надеюсь, селёдки и герман там не будет )))
))))))
5564 дн. тому
о)))) будут войнушка рейтинговая между интером и украиной) нямням))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду