Проект «Танцюю для тебе – 2» матиме новий формат

21 Січня 2009
14852
21 Січня 2009
13:38

Проект «Танцюю для тебе – 2» матиме новий формат

14852
Проект «Танцюю для тебе – 2»  матиме новий формат
Другий сезон проекту «Танцюю для тебе» («1+1»), який стартує наприкінці лютого 2009 року, матиме оновлений формат.  Про це «Детектор медіа» повідомив ведучий програми Юрій Горбунов.
 
Зміни торкнуться «танцювальної» частини проекту: тепер у парі з зіркою танцюватиме професійний хореограф, а не звичайний учасник. «Тепер зірка танцюватиме не з учасником, а заради учасника», – пояснив пан Горбунов. Оцінювати пару «зірка-хореограф», як і раніше, буде журі.
 
«Загалом у новому сезоні буде багато сюрпризів. Це стосується і складу членів журі, і музичного наповнення програми. У ролі зіркових гостей будуть запрошені і спортсмени, і музиканти, і, можливо, навіть діти відомих політиків», – додав ведучий.
 
Проект «Танцюю для тебе» створений компанією «1+1 Продакшн» на основі формату Bailando por un Sueño мексиканської компанії Televisa. Формат також був адаптований у Мексиці, Чехії, Словаччині та вже кілька сезонів посідає лідерські позиції в Румунії.  Перший сезон програми транслювався на «1+1» восени 2008 року.
 
 «Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14852
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду