Шоу «Україна має талант» на СТБ вестиме Оксана Марченко

20 Січня 2009
26049
20 Січня 2009
19:28

Шоу «Україна має талант» на СТБ вестиме Оксана Марченко

26049
Шоу «Україна має талант» на СТБ вестиме Оксана Марченко
Ведучою нового проекту «Україна має талант» на каналі СТБ буде Оксана Марченко, повідомляє прес-служба телеканалу.
 
Нагадаємо, шоу за форматом компанії FremantleMedia America’s got talents має з’явитись в ефірі СТБ навесні, а попередній відбір учасників триває у 24 містах України з 17 по 26 січня. 17 січня знімальна група побувала у Львові, Донецьку, Одесі, Дніпропетровську та Києві. У кастингах узяли участь танцюристи, пародисти, жонглери, гімнасти і власники інших талантів. Другий, телевізійний, етап кастингу відбудеться у лютому.
 
Ведуча, останнім проектом якої було «Шоу Оксани Марченко» (виходило у 2007-2008 роках на каналі ТЕТ), пообіцяла «постати в новому образі та допомогти учасникам розкритись на 100%».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26049
Читайте також
21.05.2010 10:35
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
20 916
13.03.2010 13:23
Олег Вергеліс, «Дзеркало тижня»
22 069
17.07.2009 11:41
Яна Казмиренко, «Газета по-киевски»
16 383
19.06.2009 13:24
Наталія Данькова
14 600
06.04.2009 15:31
Мар'яна Закусило
17 187
09.02.2009 18:37
Аліна Небельмес, Zaxid.net
17 414
03.02.2009 11:57
Наталья Влащенко, «Публичные люди»
27 213
30.01.2009 17:08
Олена Олійник, «День»
16 996
Коментарі
18
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ирина
5500 дн. тому
Супер! Молодці! Особливо капітан з Миколаєва!
sss
5567 дн. тому
СТБ в данном случае можно только посочувствовать. "Танцуют все" был суперуспешный проект, новый проект тоже может стать таким же успешным, если в нем не будет Марчекно с пустотой в глазах, с нескрываемым презрением к людям, которые учавствуют в программе, ведь все вокруг - это просто биомасса, которая приводит к власти таких {CENSORED} как Медведчук, и служит удобрением для его участков. {CENSORED} Жалко ребят из СТБ, которые будут трудиться в этом проекте и общаться с этой "звездой"
Лена
5571 дн. тому
Мне как ведущая она нравится. особенно ее шоу на ТЕТе смотрела с удовольствием. Слышала, что как человек она не очень. Хотелось бы пожелать успехов и работы над собой в человеческом плане, ведь доброта и порядочность всегда должны быть главными в человеке.
5571 дн. тому
Оксана дуже талановита і красива людина. Саме у цьоу проекті вона розкриється. Вона ж українська Моніка Белуччі -- таких гарних на нашому телебаченні немає.
Для mill
5572 дн. тому
Странно, что Вы делаете вывод про то, что именно Пинчук пропихнул Марченко на СТБ. Как раз он тут и ни при чем, ну может разве что молча был не против. СТБ нескольок лет, как контролируется СДПУшниками (и Медведчуком, есссно). Надеюсь не надло напоминать, кто у замах у Бородянского и руководит всем информвещанием СТБ? Правильно, Леша Мустафин, зампред СДПУ(о). Марченко было тесно на превращающемся в футбольный канал эсдековском ТЕТе братьев Суркисов, вот "звезда" и захотела другой канал по-популярнее... Медведчук звякнул Мустафину и все ОК. Вот так люди трудоустраиваются! А вы по сайтам работы да по рекрутинговым агентствам бегаете...
5572 дн. тому
А чи ви не злякаєтеся її суті, коли вона скине, як ви кажете шагреневу шкіру? Боюся, нікому не сподобається сутність цієї людини. І що будете робити, коли з неї вся гідота полізе? Повірте, я знаю що кажу.... людина вона дуже дуже підла...
mill
5572 дн. тому
Вот кто мне нравится в этой ситуации, так это Пинчук. Следите за руками: Кучма-президент - Пинчук женится по любви. Ющенко-президент - Пинчук становится благотворителем всех времен и народов и искренним другом Катерины Ю. и Билла Клинтона. Тимошенко только метит в президенты - а вот уже жена Медведчука на СТБ. А там через Медведчука и к Юле близко. О.Марченко, может, рейтингов СТБ не прибавит, но ведь Пинчуку Никопольский ферросплавный как-то защищать надо!
Христина
5572 дн. тому
Одразу вражає несмаком і хуторянством назва" Україна має таланти", А хіба це треба доводити? Усі держави мають таланти. Примітив жахливий. І, головне, не рейтинговий. Це щось на кшталт "Не все так погано у нашому домі". Стосовно Оксани Марченко Без сумніву вона людина творча, яка весь час у пошуку, і за це їїх можна поважати. Пристойною була її програма "Імена" Якби вона стала стартовою , це б означало, що є бажання і, головне, розуміння подальшого росту. Але, на жаль, програма на ТЕТі засвідчила, що Оксана , як творча людина , деградує. По-перше, калька інших програм, нічого нового, яскравого і видатного. А оце вже нова програма - калька "Алло! Ми шукаємо таланти!" Це вже було, було,було... І дітей робили зірковими і усе інше. Шкода, що немає злету фантазії, навіть якщо це будуть гала-програми. Щодо особистості ведучої. Вона гарна, і, мабуть, не дурна, але якась закомплексована. Коли бачиш її на екрані, здається, що вона завжди читає чужий текст. Жодним чином не відчувається імпровізації, гнучкості, гламуру. Так і хочеться порадити їй: скинути "шагреневу шкіру" , стати самою собою, знайти , нарешті, себе в собі. Не знаю, чи вдасться?
подфартило СТБшникам
5572 дн. тому
Да.... есть такие люди - за милой улыбкой скрывается гадкий человечек.
5573 дн. тому
Это правда. Она ни кого не считает за людей. Очень плохой человек. Не позавидуешь ее сотрудникам будущим. А о таланте ведущей лучше промолчим....
5573 дн. тому
Марченко только на экране такая добрая. Когда она работала ведущей на Первом Национальном , сотрудников, коллег за людей не считала.
Докуч
5573 дн. тому
Оксана молодец,уважаю непотухающих в ТВ.ЗавистниЦЫ пусть отдохнут...
Оптимист
5573 дн. тому
Ну что вы, вовсе неплохая ведущая, а те, у кого со вкусом похуже, вообще будут в восторге.
Ольга
5573 дн. тому
Бедные редактора! Мне их искренне жаль. Это невероятно подлая и злая особа!
5573 дн. тому
а я считаю, Оксана талантливая ведущая. и красивая.
mill
5573 дн. тому
"Опра" будет вести "Ану-ка, девушки!"
Елена
5573 дн. тому
Капец программе!
satyr
5573 дн. тому
йопт, а медведчук буде найталановитішим українцем
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду