Опис майна газети «Хрещатик» не відбувся (ОНОВЛЕНО)

15 Січня 2009
22418
15 Січня 2009
16:16

Опис майна газети «Хрещатик» не відбувся (ОНОВЛЕНО)

22418
Опис майна газети «Хрещатик» не відбувся (ОНОВЛЕНО)

15 січня 2009 року, мав пройти опис майна газети «Хрещатик». Опис, ініційований Київською незалежною медіа-профспілкою, мав провести відділ державної виконавчої служби (ДВС) Шевченківського району м.Києва. Підставою для нього стало судове рішення Шевченківського районного суду м.Києва від 26 листопада 2007 р. (набуло законної сили 30 травня 2008 р.) про стягнення боргу по заробітній платні у розмірі 11 750 гривень. Державні виконавці мали можливість безперешкодно зайти до приміщення редакції, де їм пред’явили копію платіжного документу про перерахування суми заборгованості на рахунки ДВС. Оскільки таким чином підстави для проведення примусового стягнення відпали, державні виконавці не стали проводити опис майна редакції.

16 січня представник позивача, юрист Інституту масової інформації Роман Головенко, у коментарі «ТК» підтвердив надходження суми заборгованості на рахунок ДВС.

Нагадаємо, судовий процес було розпочато одним з колишніх журналістів (ця особа просила не називати прізвища) після звільнення внаслідок реорганізацій в комунальних ЗМІ Києва, яке відбулося в результаті зміни міської влади. Виконавче провадження по справі було відкрите 18 липня 2008 р.

 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22418
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду