РА «Бренд-хауз» почала продавати рекламу на КРТ

24 Червня 2008
15835
24 Червня 2008
13:07

РА «Бренд-хауз» почала продавати рекламу на КРТ

15835
РА «Бренд-хауз» почала продавати рекламу на КРТ
З 1 травня телеканал «Київська Русь телебачення» підписав контракт на рекламне обслуговування із рекламною агенцією «Бренд-хауз». До цього канал позиціонувався як безрекламний.
 
Як пояснив директор каналу Валерій Межинський, мета і реклами, і телемагазинів, які йдуть на каналі від вересня 2007-го, «не так заробити, як доповнити інвесторські вливання».
 
Проте реклама на каналі обмежена. «У нас немає реклами алкоголю. Ніякої. Навіть реклами пива. З точки зору бізнесової ми, може, не дуже гарно чинимо. Якщо вже виходити на цей ринок і починати грати по його правилах, то, мабуть, там не повинно бути якихось гальм або обмежень. Але ми не можемо собі цього дозволити», – коментує пан Межинський. Причиною є загальногуманітарна спрямованість програм каналу.
 
Георгій Іванов, директор «Бренд-хауз», підтвердив «Телекритиці», що з 1 травня агенція продає рекламу на каналі «КРТ». Угоду підписано до кінця 2008 року. Орієнтовна вартість обслуговування каналу – близько 2 млн. грн.
 
Цифру доходів за перший місяць співпраці пан Іванов не назвав. Проте зазначив, що обмеження щодо контенту часом зумовлюють комерційні втрати: приміром, канал відмовився розміщати рекламний ролик концерту Ленні Кравітца через те, що генеральним спонсором заходу є горілка «Немирів». Втрати від такої угоди оцінюються приблизно в $30 тис.
 
«Бренд-хауз» тільки розпочав працювати на ринку продажів телереклами. Роботу з нішевими мовниками в агенції вважають перспективною і вивчають можливості залучення на обслуговування інших мовників.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15835
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду