У Лос-Анджелесі нагородили переможців «Золотого глобуса»

12 Січня 2009
17212
12 Січня 2009
13:45

У Лос-Анджелесі нагородили переможців «Золотого глобуса»

17212
У Лос-Анджелесі нагородили переможців «Золотого глобуса»
11 січня 2009 року відбулося вручення «Золотого глобуса» - другої за престижністю після «Оскара» кінонагороди, повідомляє  «ПіК України» з посиланням на
РИА Новости.
 
Найкращим фільмом року стала картина «Мільйонер із нетрів», нагороди також отримали режисер «Мільйонера» Денні Бойл, автор сценарію Саймон Бофой і композитор Ей Ар Рахман.

«Золотий глобус» дістався Кейт Уїнслет за головну роль у картині «Дорога змін», режисером якої є її чоловік Сем Мендес. Актриса стала лауреатом «Золотого глобуса» двічі – ще її нагородили за виконання ролі другого плану у фільмі «Читець».

Мікі Рурк отримав «Золотий глобус» як найкращий актор року за головну роль у «Борці».

Фільми-лідери за кількістю номінацій цього року – «Загадкова історія Бенджаміна Баттона» Девіда Фінчера, «Сумнів» Макса Крека і «Фрост проти Ніксона» Рона Ховарда – не отримали жодного «Золотого глобуса».

Премію за найкраще виконання чоловічої ролі другого плану здобув Хіт Леджер посмертно («Темний лицар»).

Найкращим повнометражним мультиплікаційним фільмом став «ВОЛЛ-І», а найкращим фільмом іноземною мовою – ізраїльський «Вальс із Баширом». Спеціальний приз імені Сесіля Блаунта де Мілля присуджений Стівену Спілбергу.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17212
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду