«Інтер» замінить «Народний суд» «Судовими справами»

31 Грудня 2008
39508
31 Грудня 2008
16:38

«Інтер» замінить «Народний суд» «Судовими справами»

39508
<strong>«Інтер» замінить «Народний суд» «Судовими справами»</strong>
13 січня на телеканалі «Інтер» стартує судове шоу «Судові справи» за німецьким форматом Das Strafgericht («Кримінальний суд»). Про це повідомляє прес-служба каналу.
 
Програму вироблятиме компанія Film UA Television, яка дотепер виробляла проект «Судові справи. Злочин і кара» за цим самим форматом для «1+1». Виходитиме шоу з вівторка по п’ятницю о 17.00. Кожен 40-хвилинний випуск програми являє собою окремий судовий процес.
 
Ведучим-суддею проекту залишиться Олександр Окіс, юрист і голова Національної служби посередництва і примирення. Також у програмі братимуть участь адвокати Ольга Жуковська, Євген Солодко, Олена Бабич, Сергій Бевз і Павло Сичов, а також прокурори Олена Антонюк, Петро Бойко і Віталій Наум.
 
Нагадаємо, з 26 серпня на «Інтері» виходило судове шоу «Народний суд» із Олегом Стальчуком. Показники програми були відносно менш успішними, ніж у «Судових справ» на «1+1». Генеральний продюсер «Інтера» Ганна Безлюдна, коментуючи виданню «Медіабізнес» успіхи каналу в 2008 році, сказала: «Не дуже виправдав наші сподівання проект «Народний суд». Але в мене нема претензій до людей, які його створювали. Не завжди можна вгадати кон’юнктуру ринку. Можливо, глядачам поки що цікавіший спектакль, а не реальнее життя, а ми трохи поквапились».
 
Раніше стало відомо про перехід на «Інтер» ще одного проекту, від якого відмовився «1+1» - програми «Найрозумніший».
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
39508
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
андрей
5565 дн. тому
не верится, что плюсы сами отказались от судов - доля выпусков превышала среднюю долю канала...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду