СТБ відмовляється від неприбуткових програм, але штат поки що не скорочуватиме

29 Грудня 2008
11922
29 Грудня 2008
14:54

СТБ відмовляється від неприбуткових програм, але штат поки що не скорочуватиме

11922
СТБ відмовляється від неприбуткових програм, але штат поки що не скорочуватиме
Доходи СТБ наступного року можуть впасти на 20%. Про це в інтерв’ю виданню «Медіабізнес» повідомив маркетинг-директор каналу Руслан Терещенко. «Нужно, чтобы рекламодатели и сейлз-хаусы начали договариваться, после чего мы уже сможем прогнозировать, что будет в следующем году с нашими доходами. Исходя из того, что есть сейчас, они могут упасть на 20%», – зазначив він.
 
За словами пана Терещенка, СТБ відмовляється від «усього, що напряму не приносить гроші». 2008 рік маркетинг-директор каналу називає вдалим, оскільки вдвічі перевиконані зобов’язання перед сейлз-хаусом і досягнуто частки 9,2% за аудиторією 14-49, панель 50 тис.+. Також Руслан Терещенко підтвердив інформацію про те, що днями канал підписав угоду з новоствореним сейлз-хаусом, однак не озвучив назву компанії.

Щодо скорочень на СТБ Руслан Терещенко заявив: канал не звільнятиме співробітників, якщо виручка скоротиться в межах 40%. Однак якщо ринок упаде втричі, тоді скорочення неминучі. Водночас каналу довелося суттєво зменшити список нових проектів. Утім, на весну СТБ планує проект масштабів «Танцюють всі!». Деталі шоу маркетинг-директор тримає в таємниці.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11922
Читайте також
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
FQ
5589 дн. тому
Ну, тогда это недаработка Телекритики - если известно, что интервью писалось "значительно раньше", почему бы не проверить и не сообщить общественности, о каком проекте масштабов «Танцюють всі!» идёт речь. P.S. Очевидно уже как минимум "целых" три дня крутятся анонсы, ибо в субботу они уже были замечены. :))))
PR STB
5589 дн. тому
а подумать о том, что интервью брали значительно раньше, чем запустились ролики???. ну да, не первый, а целый второй день они в эфире
FQ
5589 дн. тому
"Деталі шоу маркетинг-директор тримає в таємниці." Чего он скромничает? СТБ ж уже не первый день крутит анонсы кастингов для потенциальных участников талант-шоу аля "Минута славы".
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду