«Чорноморська ТРК» продовжуватиме мовлення навіть без ліцензії

25 Грудня 2008
20016
25 Грудня 2008
17:48

«Чорноморська ТРК» продовжуватиме мовлення навіть без ліцензії

20016
«Чорноморська ТРК» продовжуватиме мовлення навіть без ліцензії
«Чорноморська ТРК» продовжуватиме мовлення у звичному режимі, без жодних змін, навіть у тому випадку, якщо до закінчення терміну дії поточної ліцензії (24 січня) не буде прийнято рішення про її продовження. Про це заявила «Детектор медіа» президент ТОВ «Чорноморська ТРК» Тетяна Красикова, коментуючи неприйняття Національною радою з питань телебачення і радіомовлення 23 грудня позитивного рішення про продовження ліцензії на мовлення.
 
При цьому пані Красикова висловила впевненість у вирішенні питання на користь «Чорноморки». «Ми абсолютно впевнені у цьому», - сказала вона, наголосивши, що підстав для відмови у продовженні ліцензії немає.
 
Як відомо, після того, як телекомпанія отримала друге попередження, Нацрада подала до суду на «Чорноморку» щодо анулювання ліцензії компанії (подібна процедура передбачена законом «Про телебачення і радіомовлення»).
 
Натомість пані Красикова вважає дії Нацради безпідставними, оскільки друге попередження було скасоване компанією через суд (і першої, і апеляційної інстанції). Результат засідання 23 грудня пані Красикова охарактеризувала як наслідок непорозуміння у процедурі прийняття рішення і, можливо, політичного замовлення.
 
Зараз «Чорноморка» очікує письмово оформленого рішення Нацради, за змістом якого буде прийняте рішення про подальші дії, зокрема не виключено і звернення до суду.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20016
Читайте також
08.09.2010 10:20
Володимир Притула, «Радіо Свобода»
35 520
13.08.2010 12:59
Володимир Притула, «Радіо Свобода»
24 034
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
глядач
5598 дн. тому
Может хоть кому нибудь удасться этой нацраде долбонуть между ног. Черноморцев с Новым годом и удачи.
5598 дн. тому
А это в духе ЧТРК, как наследственное от хозяина (БЮТ) - {CENSORED} на все законы. Если решение не в нашу пользу значит оно не законное )))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду