Суд щодо трансляції «неадаптованих» каналів знову перенесено – на 30 січня

23 Грудня 2008
22183
23 Грудня 2008
12:45

Суд щодо трансляції «неадаптованих» каналів знову перенесено – на 30 січня

22183
Суд щодо трансляції «неадаптованих» каналів знову перенесено – на 30 січня
23 грудня відбулося чергове засідання Київського окружного адміністративного суду в об’єднаній адміністративній справі щодо скасування рішення Національної ради від 1 жовтня 2008 року №1738. Нагадаємо, цим рішенням провайдерів програмної послуги було зобов’язано припинити ретрансляцію телеканалів, зміст яких потребує адаптації до вимог українського законодавства.
 
На початку судового засідання суд розглянув клопотання Юрія Мірошниченка, представника одного з позивачів (групи народних депутатів) про перенесення розгляду справи через перебування його на лікарняному (нагадаємо, аналогічне клопотання надходило від Мірошниченка і минулого разу, 12 грудня). Визнавши причину відсутності поважною, а розгляд справи без присутності представника одного з позивачів – неприпустимим, суд ухвалив рішення відкласти розгляд справи до 30 січня 2009 року.
 
Нагадаємо, позивачами у справі виступають народні депутати від Партії регіонів Борис Колесников, Юрій Мірошниченко, Владислав Лук’янов, Ірина Бережна, В’ячеслав Богуслаєв, Олена Бондаренко, Вадим Колісниченко, Едуард Матвійчук, Ельбрус Тедеєв, Віктор Тихонов та Дмитро Шенцев, а також Нестор Шуфрич, Севастопольська міська рада та ТОВ «Імпульс». Треті особи – ТОВ «Торсат», асоціація «Укртелемережа» та ТОВ «Інтер-реклама». Відповідач – Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення. При цьому Нестор Шуфрич, Севастопольська міськрада та ТОВ «Імпульс» подавали позови окремо; пізніше всі чотири справи були об’єднані в одне провадження.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22183
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
5574 дн. тому
-1%
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду