Фінал «Танцюють всі!» мав частку 12,18% (20% за комерційною аудиторією)

15 Грудня 2008
19569
15 Грудня 2008
14:52

Фінал «Танцюють всі!» мав частку 12,18% (20% за комерційною аудиторією)

19569
Фінал «Танцюють всі!» мав частку 12,18% (20% за комерційною аудиторією)
12 грудня фінал талант-шоу «Танцюють всі!» на СТБ мав рейтинг 4,82%, частку 12,18% за 18+ та рейтинг 5,22%, частку 15,16% за 14-49 (загальнонаціональна панель GFK).
 
У містах із населенням «50 тис.+» показники шоу ще вищі: рейтинг 6,03%, частка 15,57% за 18+ та рейтинг 6,62%, частка 19,99% за 14-49.
 
Ці цифри суттєво перевищують середні показники каналу і шоу – за минулий тиждень СТБ мав частку 7,57% за 18+, а частка «Танцюють всі!» становила 8,88%. Утім, вони є нижчими за показники прем’єрного випуску талант-шоу, адже 12 вересня проект взяв рейтинг 5,97% і частку 14,54% за аудиторією 18+ та рейтинг 6,45%, частку 18,89% за 14-49.
 
12 грудня фінал «Танцюють всі!» став найбільш рейтинговою трансляцією серед каналів другого ешелону. У містах із населенням «50 тисяч+» СТБ випередив «1+1».
 
Нагадаємо, талант-шоу «Танцюють всі!» – українська адаптація SoYouThinkYouCanDance? («Думаєш, ти вмієш танцювати?») британської компанії RDF.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19569
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
aleatoire
5591 дн. тому
Алиночка, вы немного не правы в заключениях, но посылки верные. Сам принцип голосования на шоу был ущербным и предполагающим неадекватность наряду с необъективностью. С того самого момента, когда за участников начали головать персонально, а тенцевали они в парах, началась глобальная несправедливость. Выкидывали участников по принципу "вылетает мальчик+девочка", при этом по правилам голосовать один человек мог только за одного участника. Аргумент неадекватности голосования №1. Есть 5 мальчиков и 5 девочек. Девочки получают на СМС-голосовании каждая по 100 голосов, мальчики -- каждый по 10 голосов. В любом случае вылетает девочка, которая получила в 10 раз больше, чем любой из мальчиков. Но для сохранения формата шоу, ею жертвуют. Аргумент неадекватности голосования №2. Факт, что основная аудитория голосующих на подобном проекте -- это девочки-тинейджеры. Которые голосуют за мальчиков. Таким образом, девочки-участники изначально поставлены в проигрышное положение, и финал это показал. Что можно было сделать: - ввести дифференциальную оценку. СМС-ки + ЖЮРИ! - объявить победителями ПАРУ. Это было бы самым адекватным решением. В финале голоса одной из таргет-груп распределились в пропорциях где-то в районе 27-25-10-9 (Лещенко-Останин-Кротова-Мариям), что 1) подчеркивает неадекватность разделения мальчик-девочка 2) намекает на то, что выбрано было лицо, которое потом можно светить в промо-материалах.
Алина
5605 дн. тому
Жаль,что организаторов шоу как и канал СТБ мало интересует справедливое голосование. Но знайте, что за Сашу Л и "королеву Хип-хопа" болели большинство, они лучшие, море удовольствия и им надо было дать путевку в жизнь. Степист доболи странно не выделялся из толпы, на удивление никогда не боролся за жизнь, он тихо удерживался на плаву, а Украина умирала за другими!!! Сколько можно лгать людям, ведь сколько получаете за голосование !!! Останин - не звезда танцора-универсала, а пролонгация побед и Степа. Степ исчезает как клас
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду