Олена Шрамко пішла з посади головного редактора журналу «Деловой»

8 Грудня 2008
15369
8 Грудня 2008
11:23

Олена Шрамко пішла з посади головного редактора журналу «Деловой»

15369
Олена Шрамко пішла з посади головного редактора журналу «Деловой»
Журнал «Деловой» залишила низка ключових співробітників, зокрема головний редактор Олена Шрамко. Також звільнилися відповідальний секретар та літературний редактор. Про це повідомила заступник головного редактора журналу Катерина Венжик. 
 
У видавництві Perekhid Media, що видає журнал, інформацію підтвердили. За словами маркетинг-директора видавництва Ольги Корчової, пані Шрамко звільнилася за власним бажанням. «Проте з проектом нічого не відбувається, журнал виходитиме й надалі, це просто кадрові зміни», - додала вона. Нового головного редактора ще не призначено.
 
За інформацією джерел «ТК», Олені Шрамко у четвер запропонували написати заяву про звільнення за власним бажанням, і це стало для неї несподіванкою. Кандидатур на посаду в.о. головреда наразі дві, у тому числі й Катерина Венжик.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15369
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Vlad
5606 дн. тому
Что там за дятлы керують перехидом??? Уволить главреда и ответсека одновременно! Какие кадровые изменения? Там осталось полтора адекватных человека, и те вот-вот уйдут... а нормальные люди со стороны на этот проект не пойдут, ИМХО, конечно.
ТК, ну вы странные люди
5607 дн. тому
В ГАЗЕТЕ "СЕГОДНЯ" 115 ЧЕЛОВЕК НА УЛИЦУ ВЫКИНУЛИ, А У ВАС -- ШРАМКО, РАБИНОВИЧ!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду