ТРК «Україна» відмовилась від новорічного проекту власного виробництва і покаже «Голубой огонёк»

4 Грудня 2008
16214
4 Грудня 2008
10:56

ТРК «Україна» відмовилась від новорічного проекту власного виробництва і покаже «Голубой огонёк»

16214
ТРК «Україна» відмовилась від новорічного проекту власного виробництва і покаже «Голубой огонёк»
Телеканал «Україна» відмовився від виробництва новорічного проекту. Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі каналу. Натомість у новорічну ніч канал планує показати російську програму «Голубой огонёк на Шаболовке 2009», а у наступні святкові дні – спецвипуск «Шоу Вєрки Сердючки».
 
Раніше, презентуючи новий сезон, головний продюсер каналу Алла Липовецька заявила, що канал планує зняти новорічний фільм-концерт за участю виключно українських зірок.
 
Телеканал «Україна» вирішив відмовитись від виробництва новорічного проекта у цьому році. Про це «ТК» повідомили у прес-службі каналу. «Це буде наш погляд у майбутнє: що сталося б, якби заборонили популярну музику й дозволили лише класичну», - розповіла пані Липовецька.
 
Рішення каналу відмовитись від цього проекту пояснюється тим, що «трансляція шоу з самого початку не планувалась у новорічну ніч, а позаяк  було закуплено певну кількість новорічного продукту, виробництво мюзиклу визначили як невиправдане витратами каналу в цьому році». Ще одна причина – відмова від участі в проекту деяких зірок «світової величини», які мали бути ключовими його учасниками. Оскільки концепція та сценарій новорічного проекту запатентовані, канал переносить його виробництво на 2009 рік.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16214
Читайте також
29.12.2008 09:54
Media Resources Management
, для «Детектор медіа»
37 637
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Несчастному Хтосю
5584 дн. тому
Бедный "ХТОСЬ". Если уж ему приходиться смотреть "фигню российского производства", а шо делать? То можно представить как выглядит фигня национального производства, шо аж смотреть не возможно. Дивись 5 канал. Усю дорогу. Звездочка ты наша.
ВОСТОК
5606 дн. тому
ТРК «Україна» - молодцы! После тупого запрета трансляции РТР-планеты, «Голубой огонёк на Шаболовке 2009» Украина сможет смотреть только на этом канале. Рейтинг, в отличие от прошлого года, должен будет значительно увеличиться. Спасибо что сможем смотреть любимую новогоднюю программу!
зритель
5613 дн. тому
Это вам за то, что президент-мазурик запретил российские каналы по кабелю показывать
ДИК
5613 дн. тому
а чего от донецких ещё было ожидать
хтось
5613 дн. тому
Ай-яй-яй!!! Яка «несподіванка»!!! А скільки у нас того «національного» продукту в ефірі взагалі! – Продублюють російські фільми субтитрами – от тобі й «продукт» готовенький!!! Так, для інтересу, - назвали би тих «деяких зірок «світової величини», котрі, відмовилис від участі в проекті. Ну, щоби народ знав – ДЕ саме його мають «деякі зірки» наші! «гость»! Ну, що ж - подивишся єщё раз «фигню российского производства»! Що, впєрвой, чи що???!!...
гость
5613 дн. тому
жаль,я хочу смотреть фигню отечественного производства,а не российского
СЕМЕН
5613 дн. тому
А Вєрка Сєрдюка це не погано
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду