Нацрада видала ліцензії супутниковим каналам: гумористичному, «жахи+еротика», екологічному та просвітницько-розважальному

2 Грудня 2008
20377
2 Грудня 2008
18:36

Нацрада видала ліцензії супутниковим каналам: гумористичному, «жахи+еротика», екологічному та просвітницько-розважальному

20377
Нацрада видала ліцензії супутниковим каналам: гумористичному, «жахи+еротика», екологічному та просвітницько-розважальному
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 2 грудня видала чотири ліцензії супутниковим каналам: гумористичному, «жахи+еротика», екологічному та просвітницько-розважальному. ТОВ «Сімейний екран», яке пропонувало на розгляд Нацради концепцію сімейного телеканалу поки ліцензію не отримало – не вистачило голосів при голосуванні.
 
ТОВ «Гумор ТБ» проліцензував два супутникові телеканали – гумористичний канал «Гумор ТБ» та канал «ахів і жахів» (канал жахів, що у дозволений законом час демонструватиме еротику) «Бабай-ТБ». Засновниками і власниками обох телеканалів є: Сойреф Вадим Веніамінович – 50%; ТОВ «Дрім Гейт», м. Київ – 50%. Директор обох мовників –  Тетяна Костюченко. Супутник Amos 2/3 (Ізраїль).
 
ТОВ ТРК «Телевізійна система» мовитиме з супутника Ses Sirius (Швеція) під лого «UA Today». Концепція мовлення – просвітницько-розважальне. Власник, засновник і директор каналу Андрій Храбан (100%).  Рішення було прийнято за основу.
 
Телекомпанія «ЕКО-ТВ» отримала ліцензію на просвітницько-інформаційне мовлення, пояснивши в ході обговорення, що ідеться про створення українського екологічного телеканалу. Логотип нового мовника «ЕКО TV». Супутник Hellas Sat 2. Директор «ЕКО TV» – Олег Степченко. Засновники та власники: Гліб Степченко – 34%; Тетяна Вовк – 33%; Віктор Камінський – 33%.
 
Телекомпанія «Сімейний екран», яка подавала документи на отримання ліцензії на мовлення у форматі «культурологічно-інформаційний, фільмопоказ», не набрала достатньої кількості голосів членів Нацради. Передбачається, що це буде канал «сімейного формату, що мовитиме із лого «СЕН-ТБ». Власники (засновники) компанії: Володимир Момот – 70%; Олексій Кононенко – 15%; Володимир Базан – 15%. Компанія має намір продовжувати спроби ліцензування.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20377
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
maryana
5588 дн. тому
Сергіййкі та Вадимки, заздрити - це гріх! Краще посміхниться, дивлячись Гумор-ТБ, а разом і "Бабай", бо мабудь давненько не відчували еротичних моментів, не кажучі вже про здоровий секс, здоровий глузд, здоровий сміх. Жаль мені вас, таких маленьких, нікчемненьких, чистоплюєв. В Бібліії вам дано ім"я- ФРИСЕІ-книжники. Читати проповідь - гаразд, виконувати - важко!
Сергійко
5595 дн. тому
просто в шоці, ну невже заради пристойності і відведення від себе якихось підозр чи наклепів не мона було дати ту ліцензію. НацРада - я так розумію живе за принципом "бабло побеждаєт зло"... ну а друзям з «Бабай-ТБ» хочеться нагадати: "Горе законодавцям несправедливим, та писарям, які пишуть на лихо... (Iс.10:1)"
Аморальной НацРаді браво!!! Не дати ліцензию імейному каналу, а дати ії порноканалу
5595 дн. тому
Вадим
5595 дн. тому
Израильский ужас и эротика это то чего не хватает нацсовету, для одних каналов - вымышленная адаптация и несоответствие украинскому законодательству, для мутных даже по названию - зеленый свет. Интересно ознакомиться с заключением экспертной комисии по этому каналу, содержание которого мягко говоря настораживает. Верной дорогой идете Курус, до окончания срока полномочий меньше года, нужно успеть.
Влад
5595 дн. тому
Теперь ясно кому не нужны русские каналы НСТ и НСТВ :( которые Нацрада недавно обвинила в неадаптированности. Хоть бы постеснялись. Хотя какой тут стыд когда в глазах только баксы.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду